« Tutti Frutti
7 Glitter øreringe til under 300 kr. »
14.04.2018THINGS

Things I Want

Et lille nyt koncept herinde bliver Things I Want – en søster til Things I Like, men forskellen er, at Things I Like er ting jeg enten har sammenflettet med en masse gode minder og øjeblikke, og Things I Want er mere en online ønskeliste over nogle af de ting jeg drømmer om lige nu.

I’m going to introduce a new concept in here. It’s called Things I Want and it’s going to be like my online wishlist. 

Forårets vigtigste køb bliver nogle havestole til vores veranda. Jeg har seriøst kigget to år nu efter nogle café stole á la dem ovenfor som er et billede jeg har taget inde fra Beau Marche. De koster over 5.000 stykket og det synes jeg er lige at stramme den. Til gengæld kan det være jeg en dag giver op – for alt hvad jeg har set lignende er slet ikke lige så farverigt og lækkert. Hvis I kender til nogle seje lignende – gerne i farve så smid et link <3

The most important purchase that I’m going to do this spring is buying new chairs for our porch! I want some French café chairs like these outside Beau Marche.

Og vi fortsætter ved de lidt dyre køb – Jeg kan nemlig ikke stoppe med at tænke på de her støvler fra Céline som jeg var så tæt på at købe for et par måneder siden.

Dreaming of these boots from Céline.

På den mere jordnære skala, så er jeg stadig besat af glossy læber. Jeg vil så gerne prøve Dior Lip Glow som bl.a. Sara sværger til.

My lips need to try Dior Lip Glow

De her solbriller er alt for seje, og faktisk har jeg allerede trykket dem hjem. Find dem HER

These sunglasses are just perfect, and so is the price. Find them HERE

 

 

(Visited 3,486 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 14.04.2018 at 10:35

  I love your new section and the sunglasses, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Anne 16.04.2018 at 13:18

  Hej Trine,

  angående havemøbler, har du kigget ved zederkof? De har noget lignende, måske ikke helt så lækkert, men til en tiendedel af prisen :-) https://www.zederkof.dk/shop/cafestol-ellis-groen-29740p.html

  Der er også det firma, der hedder Lobo contract: https://lobo-contract.dk/produkter-3/udendoers-mobler-2/udendors-stole

 • You Might Also Like