« Mads Nørgaard + Elle interview
Adidas mizxflux – Copenhagen Stories. »
03.12.2014ME

Things I like + Gratis træning i hele december i Sporting Health Club

Det er december, og som I nok kan fornemme er jeg vild med det meste ved den her måned. Vi har levende lys tændt hele tiden, kalenderen er fyldt op med arrangementer med venner og familie, og selvom december ofte er en vildt travl måned arbejdsmæssigt, så opvejer det alt, når jeg i går fx. kommer hjem sent til duften af risengrød. I aften skal jeg i Tivoli, i morgen til Stockholm og så fortæller jeg lidt om gratis træning længere nede i indlægget.

It’s December and as you might have noticed it’s one of my favorite months. I’ve got lit candles everywhere and my calendar is packed with cosy events together with family and friends. Here’s some of my current favorite things among other things a new dress and watch, some NYE inspiration and some food.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så forelsket i min nye kjole fra dygtige Cecilie Copenhagen. Jeg tænker den er perfekt til fest med stiletter, til hverdag med en stor strik over og ikke mindst over en bikini når vi til februar formodentlig skal til Thailand.

I’m in love with my new dress from talented Cecilie Copenhagen. It’s perfect for parties, for everyday use if you style it with a cosy knit, and last but not least I’m already imagine wearing it above my bikini when we’re going to Thailand in February.

 

thingsilike-dec4

Man skal ikke spise for mange, men jeg elsker Läkerol. Mine favoritter er dog de desværre udgået Yup! Må købe nye forsyninger når jeg i morgen tager til Stockholm.

I love Läkerol. My favorites though, is the one called Yup which are unfortunately not sold in Denmark anymore

thingsilike-dec6

Jeg drømmer om det her fine nattøj fra Ganni Natkjole HERTop HER Shorts HER 

I’m dreaming of sleeping in these lovely items from Ganni Dress HERETop HERESHORTS HERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er vild med mit nye og helt klassiske ur fra Daniel Wellington – find det HER

I love my new watch from Daniel Wellington – find it HERE

 

thingsilike-dec11

Få gratis træning hele december & #fightxmasfat.
Vi giver nemlig de 50 hurtigste mulighed for et gratis medlemsskab hele december måned i Sporting Health Club, hvis du bruger koden #fightxmasfat ved indmelding!

Vi håber at se dig til træning – husk at det er først til mølle, så skynd jer afsted

* Pssst… såfremt du ikke ønsker at forsætte dit medlemsskab fra 1. Januar 2015 skal du blot afvise din PBS! Ønsker du at forsætte medlemsskabet er priserne 399,- pr. mdr. 299,- for studiemedlemsskab. Der er intet oprettelsesgebyr og løbende måned + en måneds opsigelse efter 1. januar!

 

thingsilike7

 

Wuhuu I aften skal jeg i Tivoli med Nelly.com – Jeg har ikke været der i evigheder og glæder mig så meget til at kigge på den smukke pynt og ikke mindst til at prøve rutsjebanerne

Wuhuu, I’m going to Tivoli (an old Danish amusement park) tonight with Nelly.com. I can’t wait to look at the beautiful decoration and lights and to try out the rides :)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kæreste havde lavet risengrød i går aftes, hans første gang og for min skyld, og den smagte fantastisk.

My boyfriend made my rice pudding last night. It’s a Danish Christmas tradition to eat it with cinnamon and butter-

 

thingsilike-dec9

Jeg kigger og kigger på kjoler eller noget lignende til nytårsaften. Er ret vild med de her tre ting fra Asos.

BUKSEDRAGT til venstre HERKJOLE HERBUKSEDRAGT til højre HER

Der er 20% på vildt meget inde hos asos nu, så det er om at beslutte sig. Find alle kjoler HER

 

I’m looking for a great dress or jumpsuit for NYE. I’m pretty excited about these 3 options from ASOS.

JUMPSUIT (left) HEREDRESS HERE JUMPSUIT (right) HERE

You can save 20% on a lot of items right now – find all the dresses HERE

(indlægget indeholder adlinks)

(Visited 476 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Sarah 03.12.2014 at 21:13

  Elsker din nye kjole <3

  • Reply Trine 08.12.2014 at 11:57

   Også jeg :D

 • Reply Clara 03.12.2014 at 23:26

  Ganni undertøjet er SÅ lækkert.
  Virkelig fint indlæg, Trine!

  /Clara
  http://www.mirrordaydreamer.blogspot.dk

  • Reply Trine 08.12.2014 at 11:57

   Tak Clara :)

   Kh Trine

 • Reply Signe 11.12.2014 at 20:32

  Hej Trine. Lækkert indlæg. Nu har jeg længe febrilsk prøvet både på web siden og mobilsiden at finde et sted hvor jeg kunne tilmelde mig medlemsskab, men ingen steder på hjemmesiden du linker til, kan man tilmelde sig? Godt og motiverende tilbud om at komme gang her i december med træningen, men jeg har lidt givet op med at finde indmeldingssitet?

 • You Might Also Like