« Mads Norgaard SS15
New in – H&M x Alexander Wang »
03.11.2014inspiration ME

Things I like 8

Efter nogle dejlige dage i Århus er jeg hjemme igen, dog stadig lidt syg. Det har snart varet en uge, og fortsætter nok endnu længere, hvis jeg ikke får slappet ordentlig af, så i eftermiddag har jeg aflyst alle planer og ligger nu i sengen og kigger på julegaveønsker…

Jeg tror aldrig, at jeg har haft så mange gaveønsker som nu hvor jeg bor vores nye lejlighed, hvor jeg har tænkt mig at bo i lang tid, og derfor har lyst til at gøre hver en krog skøn! Det samme gælder min begejstring over julen. Jeg kan ikke huske (i mit voksen liv) at have glædet mig så meget til jul som i år. Men jeg venter trods alt lidt med at dele min begejstring til vi kommer lidt nærmere december :)

Til gengæd er her et indlæg med andre ting jeg synes er dejlige pt.

I just got back home after spending the last couple of days in lovely Aarhus. I still got a cold so I’ve cancelled all my plans today and hopefully I’ll get better really soon. Right now I’m sitting in my bed and browsing for ideas for my Christmas Wish list. I’m so excited about Christmas this year – probably because I’ve got my new apartment and I can’t wait to decorate it for Christmas! :) Plus I need a lot of new stuff since my new apartment is way bigger than my old one. Enough with Christmas for now though – here’s some other stuff that I’m excited about right now.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er vild med det nye smykke kollektionssamarbejde mellem Saskia Diez og Filippa K. Kollektionen består af de fineste helt enkle og minimalistiske guld og sølv smykker, og sælges i Filippa K’s butikker.

I love the collab between Saskia Diez and Filippa K. The collection contains the most beautiful and minimalistic gold and silver jewellery, and is sold in Filippa K stores all over the world.

thingsilike8b

Der er så mange gode fester i min kalender for tiden. En særlig god var Euroman og Eurowomans jubilæums fest, hvor jeg havde selskab af min bedste ven Mads.

There’s a lot of great parties in my calender these days – One of them was the anniversary of Euroman and Eurowoman (Danish magazines) which I celebrated together with my best friend Mads.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Morgenmad er måske mit yndlings måltid – det og aftensmad i hver fald :) Og jeg elsker at mødes en tidlig morgen med veninder, samarbejdspartnere eller min kæreste og spise en lang morgenmad. Et af mine yndlings morgenmad-spots er Ibsen & Co på Gl. Kongevej.

I love breakfast – it’s probably my favorite meal, and the best thing I know is to spend an early morning with either a friend or my boyfriend and just eat a great breakfast at a cosy café. The picture is from one of my favorite breakfast spots in Copenhagen – Ibsen & co.

thingsilike8e

Efteråret har heldigvis været varmt i DK indtil videre, og selvom jeg nyder det, så glæder jeg mig nu også til jeg snart kan indvie min nye fake fur fra Ganni

The Autumn has been pretty warm here in Denmark, and I’m definitely not complaining about that, but I do look forward to wearing my new fake fur from Ganni when it gets a bit colder.

thingsilike8c

I sidste uge var jeg i Stockholm med H&M. Det var så spændende at se hele hovedkontoret, og jeg blev helt forelsket i farvevæggen i design afdelingen.

Last week I was in Stockholm to see the Headquarters of H&M! It was amazing to get to see all the different departments, and I especially fell in love with this color wall in the design area.

thingsilike8d

Efterår og vinter er lig med biograftid for mig. Jeg gider aldrig om sommeren, men de seneste uger har vi både set Fasandræberne, Kvinden der forsvandt – i aften (selvom jeg er halv syg) skal vi se Nightcrawler og inden længe skal vi til præmieren på Mockingjay (Glæder mig!!)

Autumn and Winter means going to the cinema. We’ve seen a lot of movies lately. Last week we went to see Gone Girl, tonight we’re going to see Nightcrawler and soon we’ll be going to the premiere of  Mockingjay – I can’t wait :)

thingsilike8f

Så er der kun 3 dage til Alexander Wang x H&M slippes løs. Jeg har udset mig et par sager jeg gerne vil have fat i.

There’s only 3 days left until the release of Alexander Wang x H&M.

(Visited 281 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Liz 03.11.2014 at 17:16

  great post

  http://hashtagliz.com

 • Reply Dominique 03.11.2014 at 17:27

  I need that coat

  xxxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply Jeanne 03.11.2014 at 17:29

  I love your all black look!
  ♥XO♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Reply MODETENDENSER 03.11.2014 at 20:46

  Glææææææder mig SÅ meget til torsdag!!! :)

  http://modetendenser.dk

 • Reply Laura 04.11.2014 at 12:32

  Hvilken biograf er det, der er billed af? :)

 • You Might Also Like