« 3 Goodies: Zipper Hoodies on budget
What’s in my bag during fashion week »
Copenhagen 30.01.2017ME THINGS

Things I Like #67

til67-front

I kan nok selv regne ud, hvad jeg synes var allerbedst ved sidste uge :) Men derudover bød ugen også på rigtig mange andre gode ting. Bl.a. at jeg endelig fik produktionen på mit helt nye hårprodukt, vi lavede hjemmelavede ravioli, jeg hørte et af mine yndlings bands på repeat og så nogle flotte bygninger. Tag et kig i mine favorit snaps fra iphonen i denne uges Things I Like nedenfor.

preggo

Den alt overskyggende bedste ting ved den forgående uge var uden tvivl at vi endelig kunne løfte sløret for vores lille hemmelighed. Jeg har allerede sagt det en enkelt gang, men jeg gentager gerne mig selv når det kommer til at sige TAK for alle jeres skønne og søde lykønskninger, det betyder rigtig meget.
__________________________
The best thing about last week was without a doubt that we could finally share our exciting news. Thanks again for all you lovely comments, it means the world to me.

Pæne huse gør mig altid glad.
_______________
Pretty houses always makes my day.

Jeg mødtes til morgenmad på Granola med min agent fra Unique Creatives
_____________________
I meet up for breakfast with my agent from Unique Creatives

thexx

Hvis jeg skulle vælge et decideret favorit band, så ville The Xx være et virkelig godt bud. Jeg har lyttet så meget til deres musik ligesiden første album udkom i 2009. Nu er der endelig nyt fra dem, og jeg lytter til I See You albummet minimum en gang hver dag, og kan slet ikke vente til fredag d. 10 februar, hvor de spiller i Forum og hvor jeg skal se dem live for 3. gang..
____________________
If I had to choose a favourite band then The Xx will be a good contenter. I’ve been listening a LOT to their music ever since the debut album in 2009. In January they finally released their new album I See You, and it’s on repeat in our house. I can’t wait to see them live for the third time February 10th in Copenhagen.

til67e

Jeg har på fornemmelsen jeg kommer til at leve meget i kjoler de næste 4,5 måned :)
___________________
I’m quite sure I’m going to live in dresses like this one the next 4,5 month :)

til67b

Sidste uges blomstervalg <3
___________________
Last week’s choice of flowers <3

Mit nyeste hårprodukt er nu endelig klar. Det er en Deep Cleansing Shampoo som jeg har arbejdet virkelig længe på. Den har kort fortalt til formål at gennemrense håret. Jeg bruger den selv en gang om ugen, og mit hår har aldrig været bedre. Jeg skriver mere om den i et seperat indlæg meget snart.
________________________
Here’s my latest addition to my hair care line – Trine’s Wardrobe Deep Cleansing Shampoo. I’ve been working on it for such a long time, and now it’s finally here, and it’s amazing. I use it once a week and my hair has never been better.

Jeg gav bl.a. min kæreste en elektrisk pastamaskine i julegave og vi fik endelig indviet den i sidste uge, hvor vi lavede ravioli med ricotta fyld og citronsauce. Det smagte helt vanvittigt godt, skulle jeg hilse at sige :)
___________________
For Christmas, I among other things, got my boyfriend an electric pasta-maker, and last week we finally tried it. We made ricotta ravioli with lemon sauce and it was unbelievable delicious :)

sfw-day1a

I morgen tager jeg til modeuge i Stockholm, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg er nærmest kun i Stockholm til modeugerne, og det er alt for lidt. I 2017 vil jeg gerne på en weekendtur derop, så der er rigeligt tid til shopping af smukke svenske møbler og lamper, spisning af kanelbullar og sightseeing. Hav en skøn uge <3
________________________________
Tomorrow I’m off to Stockholm and I can’t wait. I haven’t been there since last fashion week, and I really miss the city. Have a lovely week <3

 

(Visited 2,648 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Mie 30.01.2017 at 09:30

  Hej Trine. Kæmpe tillykke med graviditeten! Det er så vildt at følge med i, når man har læst din blog i så mange år – selvfølgelig er det endnu vildere for dig.
  Hvornår deler du mere om graviditeten? ?? Hvornår har du termin? Vil I vide, hvilket køn bebs har? Jeg er selv gravid med termin 1. maj, så det er ret sjovt at læse med. Glæder mig til at følge dig!

  • Reply Trine 31.01.2017 at 09:55

   Hej Mie
   Tusind tak for din søde hilsen.
   Der kommer et indlæg op på fredag regner jeg med :)
   Og tillykke til dig med graviditeten også <3
   KH Trine

 • Reply Rena 30.01.2017 at 09:30

  Congratulations! These are really good news <3 All the best to you!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Trine 31.01.2017 at 09:55

   Thank you Rena <3

 • Reply Line 31.01.2017 at 07:48

  Stort tillykke med graviditeten! Jeg er lidt nysgerrig på, hvordan I har formået at holde det hemmeligt så længe? Jeg er et par uger efter dig, og allerede i uge 14 kunne jeg ikke længere holde det hemmeligt på min arbejdsplads – maven ville simpelthen frem i verden :-) Og så synes jeg også, at en del venner og familie havde gættet det, inden vi selv fik sagt noget. Nok noget med at jeg begyndte at springe noget mad og alkohol over…

  • Reply Trine 31.01.2017 at 09:57

   Hej Line

   Tusind tak :D

   Det var virkelig også svært. Mit næste graviditetsindlæg kommer bl.a. til at handle om det at holde det skjult.
   Jeg måtte melde afbud til så mange ting i december, da alle ville kunne regne ud at jeg var gravid, hvis jeg sagde nej til et glas vin.

   Mht maven har det været nemt for mig at skjule, da den først er begyndt at syne lidt nu her i 20 uge.

   Og kæmpe tillykke til dig også med graviditeten<3

   KH Trine

  You Might Also Like