« It’s beginning to look a lot like Christmas with Pandora
Mig og min jul »
Copenhagen 12.12.2016ME

Things I Like #63

Jeg deler årets måske bedste frokost, decembers fineste pop-up butik og en ny italiensk restaurant i denne uges Things I Like indlæg. Ugen bød også på flere julearrangementer, mit første juletræ (altså som voksen) og to nye Trine’s Wardrobe Care produkter.

Tag et kig med nedenfor, og hav en dejlig uge <3
_______________________

In this week’s Things I Like post I’m sharing what might have been the best lunch I’ve had this year, Copenhagen’s cutest Christmas pop-up shop and a new Italian restaurant.

Also I went to even more Christmas events, I got my own Christmas tree and I’m ready with two new Trine’s Wardrobe Care products.

Take a look below, and have a lovely week <3

Lidt farve gør altid en dag bedre. Her er jeg på vej til Allerød, hvor jeg havde møde med Matas og bl.a. præsenterede to nye produkter for dem – som jeg glæder mig så meget til at vise jer.
________________________

A pop of colour always makes a day better. Here I am on my way to a meeting with Matas where I among other stuff presented to new Trine’s Wardrobe Care products. Can’t wait to share them with you.

Julens hyggeligste pop-up er uden tvivl Holly Golightly og Crème de la crème á la Edgar i Tullinsgade.
________________________

I love Holly Golightly and Crème de la crème á la Edgar Christmas pop up store in Tullinsgade in Copenhagen.

Ugens højdepunkt madmæssigt stod Samsøe Samsøe for. De havde onsdag inviteret pressen på snacks og flot fremvisning af high summer kollektionen. Efterfølgende var der 3 retters frokost hos Mielcke og Hurtigkarl i Frederiksberg Have, og det var muligvis den bedste frokost jeg har fået i år.
________________________

One of last week’s highlights was without a doubt Samsøe Samsøe’s high summer presentation. I loved the collection and afterwards we had the most delicious 3 course lunch at one of Copenhagen’s Michellin restaurants. 

I weekenden var det endelig tid til at hente juletræ. Vi bor lige ved Frederiksberg Allé, hvor der er flere forskellige juletræshandlere langs alléen. Det tog noget tid at vælge, og vi vandrede frem og tilbage, men så fandt vi det endeligt… Mit første helt eget juletræ nogensinde, og det føltes faktisk rigtig stort og fantastisk, da min kæreste og jeg bar det hjem :)
________________

This weekend we finally bought a Christmas tree. 

til63f

Jeg fik ny halskæde fra Unspoiled Jewels. Min forestiller Europa, og så er der en diamant i Italien – fordi det land betyder noget helt særligt for mig.
________________________

New necklace from Unspoiled Jewels. 

Og speaking of Italien, så fik jeg endelig prøvet en af de nyeste italienske restauranter i København – der popper jo så mange op pt, hvilket er mega optur! Mangia hedder stedet, og især forretterne var virkelig lækre – vi fik calamari med toamtsauce og artiskok med ricotta.
__________________________

I finally got to try a new Italian restaurant in Copenhagen called Mangia. I especially loved their starters. We got calamari with tomato sauce and artichoke with ricotta.

 

Nyeste julepynt i samlingen. Min kæreste og jeg forærer hinanden en ny ting hver advent :)
______________________

New Christmas ornaments.

til63p

Kaffe og småkager på en mandag.
______________
Coffee and cookies on a Monday.

(Visited 2,114 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Things I Like #64 - TRINE'S WARDROBE 20.12.2016 at 09:22

    […] Se sidste uges Things I Like HER […]

  • You Might Also Like