« Statement smykker og hverdags cashmere.
Eyes on: Checks »
Copenhagen 08.11.2016ME THINGS

Things I Like #58

 

til58-front

Sidste uge bød på masser af arbejde. Jeg er pt ved at udvikle nogle nye Trine’s Wardrobe produkter som jeg glæder mig så meget itl at vise jer. Derudover var den fyldt med fine pink ting, masser af sociale arrangementer med middage og en dobbelt 30 års fødselsdag. Tag et kig med i alle mine favorit ting fra sidste uge.

_____________

Last week was quite hectic. I had a lot of work to do – especially with my product line Trine’s Wardrobe Care. Right now I’m developing some new really exciting products that I can’t wait to tell you more about. Besides work I went to a lot of social events, dinners and a double dirty thirty. Take a look at all of my favourite things from last week. 

Sidste uge startede med Halloween og hjemmelavede tacos. Man må sige at Halloween på Frederiksberg er noget helt andet end på Nørrebro. Der kom så mange børn forbi at både min kæreste og jeg måtte rende ned efter ekstra forsyninger, men det var mega hyggeligt.

Last week started of with homemade tacos and Halloween. Loads of kids stopped by our house and it was so much fun seeing how creative their costumes were.

til58

Nye handsker med mine initialer og morgenmad med Mads Nørgaard.

New customised gloves + breakfast with Mads Nørgaard.

til58c

Og mere Mads Nørgaard – jeg fandt nemlig lige det her billede fra modeugen i Paris i starten af oktober, hvor jeg bar deres GIRLPOWER jakke.

And more Mads Nørgaard.. Just found this picture of me from Paris Fashion Week where I wore their GIRLPOWER jacket.

Jeg inviterede Kathrine ud på fødselsdagsfrokost på yndlings Pastis.

I invited Kathrine to birthday breakfast at Pastis.

Pinke sager på mit kontor. Taske fra Elaine Hersby, produkter fra Trine’s Wardrobe Care og notesbøger fra Normann Copenhagen.

Pink theme at my office. Bag from Elaine Hersby, products from Trine’s Wardrobe Care and notebooks from Normann Copenhagen.

Onsdag var jeg til middag med Zalando på The Market. Vi fik den store tasting menu, og det var VIRKELIG lækkert.

Wednesday I went for dinner with Zalando at The Market. We had their big tasting menu, and everything was so delicious.

til58g

Rezet har teamet up med Dansk Flygtninge hjælp om denne t-shirt som jeg bar i går.

Yesterday’s outfit.

(Visited 1,366 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Martha 08.11.2016 at 11:39

  Har du ikke lyst til at lave et taco indlæg? Jeg mangler et sted jeg kan købe bløde taco skaller, eller en opskrift på at lave dem selv. I har styr på det så et indlæg om det ultimative taco feast kunne være godt :-)

 • Reply Rena 08.11.2016 at 13:29

  You are really busy – but your outfits have been so cool again!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • You Might Also Like