« Glow in the dark
Eyes on: Statement Knits »
Copenhagen 01.11.2016THINGS

Things I Like #57

til57-front

2/3 af efteråret er allerede gået, og jeg forstår absolut ikke, hvor det er blevet af. Bladene er først rigtig begyndt at blive gule nu og temperaturen er stadig mild. Jeg elsker virkelig efterår – at gå tur i vinden (ikke at cykle), og komme ind i varmen til stearinlys og simremad. Den sidste uges tid har budt på en masse dejligt efterår, lidt fest, en skydning herhjemme og glimt af nogle kollektioner vi kan glæde os til i det nye år.

It’s November 1st already, and I’m really enjoying Autumn – the colours, the wind and spending nights at home with comfort food and lighted candles. Last week was all about Autumn, a party, a shoot at my place, and a sneak peek on some of the new SS17 collections. Take a look below.

Den sidste uges tid har diverse danske mærker budt indenfor til såkaldt pressedag, hvor man bliver præsenteret for brandet’s kommende kollektion. Jeg nåede ikke forbi så mange, men jeg var glad for at jeg kiggede forbi sorbetfarverne hos Designers Remix.

It’s press week which means that a lot of brands are showing their upcoming collection. I didn’t make it to a lot of presentations, but I’m happy that I stopped by Designers Remix’s sorbet colours.

til57e

Jeg har ville have en rød dunjakke siden Balenciaga i marts viste deres version. I New York fandt jeg så den her fra Uniqlo, og jeg er allerede vildt glad for den.

I’ve been wanting a red puffer ever since I saw Balenciaga’s AW16 collection. I found this one from Uniqlo in New York and I’m really happy I bought it.

til57

Jeg har slet ikke fortalt om P3 Guld. Jeg havde virkelig den bedste aften. Min kæreste var mega sej og jeg var i godt selskab. Her i 3 x Kenzo x H&M.

I haven’t even told you about p3 Gold which is a big music award show that my boyfriend was hosting. Everything went perfectly and I hang out with the girls above, all dressed in Kenzo x H&M.

til57b

I fredags havde jeg skydning med et magasin herhjemme. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet i januar.

Friday I had a shooting at home with a magazine. Can’t wait to show you the result in January.

Dansk smørebrød hygge med mine forældre, farfar og kæreste på Frederiksberg Allé.

Danish open sandwiches with my parents, granddad and boyfriend.

til57h

Og efterfølgende gåtur i Frederiksberg Have som er allerflottest netop nu.

And then we went for a walk in Frederiksberg Have that is beyond beautiful right now.

til57d

Torsdag aften var jeg til DANSK Design Talent Magasin Prisen, hvor årets nye design talent skulle kåres. Vinderen blev Cecilie Bahnsen og jeg selv var i ført et andet stort dansk design talent, nemlig Lærke Andersen.

Thursday night I went to DANSK Design Talent where this year’s new Danish design talent will be announced. The winner was Cecilie Bahnsen and I wore another Danish design talent, Lærke Andersen.

Flere fine sommer-sager hos By Malene Birger. Det er vel ingen overraskelse at jeg er helt vild med de lyserøde pels pump.

More pretty Summer items, this time at By Malene Birger. It’s no surprise that I LOVE the pink fur pumps, right?

Efteråret gør at jeg craver varm morgenmad igen. Havregrød er altid en favorit, og i morges blev det til den her omgang med revet gulerod og mandelmæl.
Se sidste uges Things I Like HER

Autumn makes me crave hot breakfasts. This morning I had oatmeals with shredded carrots and almond milk.
Take a look at last week’s Things I Like HERE

(Visited 1,521 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like