« New Season AW16 – My favourite Trends
Topshop at Bread and Butter »
Copenhagen 29.08.2016ME THINGS

Things I like #52

Jeg var stort set ikke hjemme i sidste uge. Udover onsdag aften var jeg til middage og arrangementer hver eneste dag, men når sommeren pludselig kommer tilbage, så er der intet at brokke sig over.  Tag et kig med i højdepunkterne fra sidste uge, og se også hvad min besættelse garderobe-mæssigt pt er. Imens vil jeg få pakket min kuffert, for i aften går turen mod Berlin. Hav en skøn mandag <3

I almost wasn’t home last week. I had dinner plans every day during the week except Wednesday, and Summer came back to Copenhagen which was perfect timing. Take a look at last week’s Things I Like, and also see my current wardrobe obsession.

til52atil52e

Sidste uge var fyldt med middagsaftaler. Mandag var jeg i Skovshoved til middag med veninder, og tirsdag havde jeg den bedste dag med først workshop og derefter middag på MASH i selskab med Social Zoo, der fungerer som min blog-agent-bureau.

I went to so many dinners last week. Monday I hang out with four friends in Skovshoved, and Tuesday I went to dinner at MASH with Social Zoo.

Processed with VSCO with c3 preset

Der blev heldigvis også tid til at hænge lidt med ham jeg allerbedst kan lide på vores yndlings sted i nabolaget, Karmaman.

Luckily I also had some time to hang out with this one.

til52b

Og efter en enkelt spritz eller to blev det til hele makreller på grillen – virkelig en undervurderet spise i øvrigt.

After having a spritz or two we went home and had grilled mackerel

til52i

Det var også ugen hvor det gik op for mig at jeg måske snart skal tage en pause med at shoppe lyserøde sko. De nyeste i samlingen er i øvrigt vildt optur og fra LF shoes.

I came to realize that I might have a small obsession for pink shoes. Just got the furry ones from LF shoes, and I love them.

Torsdag havde min gamle arbejdsplads, Cover, inviteret os på udendørs middag under Knippelsbro. Det var den hyggeligste aften med lækker mad, naturvin og frem for alt virkelig godt selskab.

Thursday night we went to dinner arranged by Cover Magazine that I used to work for. We had dinner outside under a bridge and had the most delicious food and nature wine

Noget andet der er optur er mit nye kvarter. Jeg kan virkelig ikke få nok af Frederiksberg. I fredags var hele alléen spæret pga høstfest, der blev fejret med langborde og 1200 mennesker til spisning.

I also really love my new neighbourhood. 

til52f

Det blev faktisk til to besøg på Karmaman i den her uge, men jeg følte ligesom at sensommeren skulle fejres :)

Indian Summer calls for white wine.

(Visited 2,042 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 29.08.2016 at 09:09

  I see you had obviously a cool and delicous time :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Catrine 02.09.2016 at 16:03

  Hvor er skjorten fra? ✌?️

 • You Might Also Like