« Layer Up with Monki
Last chance to buy my clothes »
23.09.2015ME

Things I Like 29 ft. ny Aarhus favorit, lidt om sundhed og champagne.

til29

Så er det tid til en ny omgang med ting jeg godt kan lide. Primært har den stået på Milano med Omega, men jeg har også oplevet lidt andet :) Bl.a. fik jeg endelig besøgt Café Fika i Århus med en veninde inden jeg afholdte event i Bianco butikken. Det er virkelig et lækkert lille sted i Jægergaardsgade med en sund menu bestående af salater, wraps og god, men dyr kaffe ;)

It’s time for a Things I Like post, and one of the things I’ve been most excited about recently is a café in Aarhus called Fika that I visited with a friend of mine before I held an event in the Bianco store. It’s placed in Jægergaardsgade and they have a lovely healthy menu with salads, wraps and great coffee.

til29c

Og når vi snakker sundhed, så har det været lidt sløjt med træningen på det seneste, da jeg har haft så meget rejseaktivitet, men jeg elsker stadig at starte dagen med en omgang træning med min PT Sara.

And speaking of health, I haven’t been working out as much as I would have liked the last couple of weeks because I’ve been travelling a lot – that being said I still love to start my mornings with a workout with my PT Sara.

Fredag aften var min kæreste og jeg på date på et af vores stamsteder nemlig Salon 39. Vi startede med champagne, derefter lækker mad og sluttede af med 2 drinks. Jeg er normalt ikke kæmpe fan af cocktails, men herinde laver de nogle vanvittigt gode.

I spend Friday night at Salon 39 in the company of my boyfriend. We had champagne, dinner and some delicious drinks.

til29a

Jeg falder pt for alt det er rødt som fx. den her t-shirt fra Monki

I love everything read these days – fx this tee from Monki.

Jeg bliver stadig helt rundt på gulvet når jeg går forbi en Bianco butik og ser min kollektion Bianco x Trine’s Wardrobe

I still get excited whenever I walk by a Bianco store and see my collection Bianco x Trine’s Wardrobe.

til29f

Jeg elsker matchende jakker og bukser og det her sæt fra Topshop er pt blandt favoritterne.

I love suits and right now one of my favourite suits is this one from Topshop.

til29g

I mandags tog min kæreste og jeg igen ud at spiste – denne gang bare en hurtig omgang på Le Le inden vi tog i biffen og så Woody Allens ‘Irrational Man’ – der var virkelig optur!

Monday night my boyfriend and I grabbed a quick Vietnamese meal before we went to the cinema and watched Woody Allen’s Irrational Man. I really liked it.

(Visited 2,189 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Liz 23.09.2015 at 17:12

  all that food looks so delicious

  http://hashtagliz.com

  • Reply Trine 25.09.2015 at 08:56

   Thanks Liz :)

 • Reply carol 23.09.2015 at 17:28

  your smile is the best from all of this !

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  • Reply Trine 25.09.2015 at 08:56

   haha, thank you Carol <3

 • Reply Amanda // The A-Way! 23.09.2015 at 18:05

  Jeg kan godt forstå, du elsker morgener med Sara! :) Det må være den bedste måde at starte dagen på – elsker også selv at starte dagen med en god omgang træning! :)
  Har fulgt rigtig meget i dine aktiviteter og de har virkelig været spændende – dine indlæg er altid så fine og velskrevede, det er en fornøjelse at læse!
  Hav en skøn aften!
  Knus Amanda //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

  • Reply Trine 25.09.2015 at 08:56

   Tusind tak for din søde kommentar Amanda :)
   Hav en dejlig weekend
   kh Trine

 • Reply Fritzi 23.09.2015 at 22:40

  The Topshop suit is awesome! Looks great on you.
  btw love your new layout, its simple but not like any other blog.
  xx Fritzi

  • Reply Trine 25.09.2015 at 08:56

   Thank you so much Fritzi :)
   xx

  You Might Also Like