« new in – Calvin Klein Jeans
Lately July »
30.07.2014health inspiration ME

#thesquatbuttchallenge

Her kommer et indlæg som jeg har glædet mig ekstra meget til at skrive. Og et langt et af slagsen ;)

Efter nogle år med virkelig meget arbejde – fuldtidsjob hos Cover, bloggen, designsamarbejder, foredrag, stylingopgaver og ikke mindst min produktlinjer – har min tid til mig selv været knap. Der er jo også  lige veninder og familie der skal ses, en kæreste man selvfølgelig også gerne vil se, og ikke mindst  så havde jeg lige 3 flytninger, der skulle overstås på lidt over et halvt år.

Jeg har altid været super social (det er jeg stadig), og jeg har prioriteret afterwork vin med veninderne, middage med kæresten og byture ekstremt højt selvom jeg har haft meget travlt! I februar bestemte jeg mig for at sige mit job op på Cover, og fra 1 april har jeg været en fri fugl i den forstand, at jeg siden dér har været min egen boss og 100% vælger hvad jeg vil putte i min kalender.

Det føles så godt. Jeg fik mit eget kontor inde i København K, og endte med at have mindst ligeså travlt som jeg havde før. Jeg havde ellers store planer for at jeg bl.a. skulle rejse ekstra meget, måske en gang i mellem tage en ekstra lang weekend, og sidst men ikke mindst begynde at træne regelmæssigt igen.’ Men det skete ikke det med træningen! Andet end en lille løbetur i ny og næ… Indtil nu!!

Mange af jer kender nok min gode veninde Laura. For 2,5 måned siden startede hun et forløb med en personligtræner. Jeg har ofte både snakket med hende, men også med andre veninder om at jeg godt kunne tænke mig noget vejledning til at få startet træningen ordentlig igen.  Både fordi det er sindssygt svært at finde motivation i en travl hverdag (selvom en smuk og sund krop burde være nok) – især om sommeren hvor et glas cava med veninderne lyder lidt mere lokkende end at stå og svede i et varmt fitnesscenter. Men også fordi jeg gerne vil lære at træne varieret, blive stærkere og ikke mindst blive strammet op.

For præcis en uge siden havde jeg så mit første møde med min nye personlige træner (det lyder så Hollywood agtigt, i know;) – Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil have Laura’s træner Sara, – både fordi Lauras og mit liv minder meget om hinanden (events, middage og så kan vi begge godt lide et glas vin), og fordi jeg har set hvor fuldstændig fantastisk Laura ser ud efter forløbet.

sarapt

foto: Luka Rone

Nogle af jer kender måske Sara udover at være personlig træner, så er hun instruktør i Fitness World og så har hun bloggen Healthy Skinny Bitch tjek den HER – som jeg absolut elsker. Her viser hun før/efter billeder (det er altid spændende ik?), deler sunde opskrifter, træningsøvelser og fif til at leve sundt. Desuden er Sara ved at færdiggøre sit speciale  i sin kandidat i Human Nutrition. Så hun ved hvad hun snakker om.

Der er sindssygt meget debat om kropsidealer for tiden, og det er vigtigt for mig at sige, at målet med min træning med Sara bestemt ikke er at tabe mig væsentligt – jeg har ikke ejet en vægt i 5 år, og går ærligt talt ikke så meget op i tal. Det vigtige for mig er at gøre noget for mig selv, blive stærkere, komme i bedre form og så blive strammet op.. For når man er i midt 20’erne begynder tyngdekræften altså at træde ind. Derudover har jeg godt af lidt kost råd.. For jo jeg spiser sundt, men jeg går meget ud og er til utroligt mange såkaldte ’cup cake events’ og så elsker jeg en steak med bernaise of fritter. Derfor har Sara også udviklet en kostplan til mig som jeg skal følge de næste 2 måneder suppleret med 3-4 gange ugentlig træning i Sporting Health Club i Gothersgade som er  det skønneste sted– faktisk det første træningscenter jeg har oplevet, hvor jeg ikke bliver totalt stresset.

Jeg bliver nok aldrig en fitness freak – men jeg glæder mig til at dele de næste to måneder med jer herinde. I bliver ikke overspammet, men hvis der er interesse vil jeg helt klart gerne dele nogle af de erfaringer jeg gør mig under vejs.

Sara og jeg har døbt mit 2 måneders forløb

#thesquatbuttchallenge

Nu vil jeg have baller af stål,og det er fedt hvis I joiner på instagram – @trineswardrobe ;)

thesquatbuttchallenge

The past years have for me been all about work, but a month ago I decided it was time to do something for me and for my body. So I’ve hired a personal trainer. The coolest and most motivating girl called Sara – she also run a  really inspirational blog – healthy skinny bitch. From now on and the next two months I’m going to work out 4 times a week, and I’m so excited. We’ve named my challenge #thesquatbuttchallenge since we all know that the ass needs a bit extra help when we’ve passed 25. I can’t wait to share the results with you.

 

(Visited 545 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

20 Comments

 • Reply Johanne 30.07.2014 at 09:32

  Lige præcis det vogue, købte jeg da jeg var i paris❤️

  • Reply Trine 31.07.2014 at 13:04

   Det er jo så pænt :)

 • Reply Ninette 30.07.2014 at 13:41

  Vil sindssygt gerne følge med i dit forløb – både ang. træning og kosten :) Det lyder rigtig spændende!

  • Reply Trine 31.07.2014 at 13:04

   Fedt, jeg er selv så ovenpå over det. Kan allerede mærke stor forskel og har kun været i gang i 8 dage :)

 • Reply Liv 30.07.2014 at 14:41

  Hvor sejt Trine!
  Jeg glæder mig så meget til at følge med

  • Reply Trine 31.07.2014 at 13:04

   Fedt :)

 • Reply Sarah 30.07.2014 at 15:15

  Det glæder jeg mig til, jeg har nemlig også altid 117 undskyldninger og vil så gerne i ganges at træne :)

  • Reply Trine 31.07.2014 at 13:05

   Ja det kender vi vist alle alt for godt til ;)

 • Reply Celine 30.07.2014 at 18:26

  How exciting for you.
  I can’t wait to see the results, good luck girl :-)

  • Reply Trine 31.07.2014 at 13:05

   Thank you Celine :)

 • Reply Mathilde 30.07.2014 at 18:32

  Fedt supplement til din modeblog! Glæder mig til at følge #thesquatbuttchallenge :D

  • Reply Trine 31.07.2014 at 13:05

   Fedt du vil følge med :)
   knus

 • Reply #THESQUATBUTTCHALLENGE ‹ healthyskinnybitch.dk 31.07.2014 at 11:50

  […] kender sikkert den smukke 26-årige Trine Kjær fra hendes fantastiske modeblog Trine’s wardrobe. Hun har en misundelsesværdig garderobe, sin egen produktlinje og en super flot slank krop – […]

 • Reply Laura 31.07.2014 at 12:27

  Det ville være super spændende hvis du kunne dele din kostplan eller nogle dele af den ;) træner selv men kunne godt bruge nogle råd vedr. kost etc.

  • Reply Trine 31.07.2014 at 13:06

   Jeg skal helt klart nok komme ind på lidt kost :)
   kh Trine

 • Reply In My Dreams 01.08.2014 at 04:08

  I want (should) to get a personal trainer

  http://www.inmydreams.ca/

 • Reply Lately July at TRINE'S WARDROBE 04.08.2014 at 11:38

  […] seneste par uger har været ekstra gode! Jeg er jo i gang med #thesquatbuttchallenge – læs mere HER og det vil være løgn ikke at sige, at mine uger har været meget præget af det. Sundere mad og […]

 • Reply #THESQUATBUTTCHALLENGE 1 Month Status at TRINE'S WARDROBE 03.09.2014 at 14:41

  […] er jeg halvvejs med The Squat Butt Challenge (læs mere HER) En måned er gået, og det vil sige, at det er tid til at gøre status! Først og fremmest vil jeg […]

 • Reply The Results – The Squat Butt Challenge at TRINE'S WARDROBE 24.09.2014 at 19:18

  […] ønsker til #TheSquatButtChallenge: Jeg vil i form. Jeg vil strammes op, styrke min krop og blive stærkere. Jeg vil lære at […]

 • Reply 2014 Status at TRINE'S WARDROBE 03.01.2015 at 11:16

  […] energi, gode oplevelser og glæde.. og selvføgelig en masse sved, blod og tårer. Læs mere om #TheSquatButtChallenge HER og om resultaterne […]

 • You Might Also Like