« My Walk In Closet
Casall Sculpture Tights »
03.09.2014health ME

#THESQUATBUTTCHALLENGE 1 Month Status

SÅ er jeg halvvejs med The Squat Butt Challenge (læs mere HER) En måned er gået, og det vil sige, at det er tid til at gøre status! Først og fremmest vil jeg starte med at sige, at forløbet indtil videre er gået over al forventing. Da jeg mødte min personlige træner Sara i juli havde jeg ikke trænet i et par år, udover et par små (som i virkelig korte) løbeture, jeg var netop kommet hjem fra 2 uger på Sardinien, hvor jeg havde nydt vin og god mad, og så havde jeg lige overstået et par festivaller med masser af øl. Jeg glædede mig så meget til at komme i gang med Sara, men tanken om, at jeg skulle til at træne 4 gange om ugen, tænke over kost og ikke mindst alkohol var, indrømmet, en anelse angstprovokerende.

thesquatbuttchallenge-onemonth

Mine ønsker til #thesquatbuttchallenge var, at jeg engang for alle vil komme i form. Jeg vil strammes op, styrke min krop og blive stærkere. Jeg vil lære at prioritere min træning og min kost, men uden at gå alt for meget på kompromis med mit sociale liv, rejser, events og fester. Jeg har holdt mig til kostplanen som Sara har lagt for mig og derudover trænet 3-4 gange om ugen i Sporting Health Club og suppleret med løbeture.

Det har været en udfordrende periode jeg har lagt min challenge i, men sådan er det jo sikkert altid. I den forgående måned har jeg bl.a. været til den Københavnske modeuge, på Skanderborg Festival, Trailerpark Festival, i sommerhus, til fødselsdage og sidst men ikke mindst Stockholm modeuge. Alle begivenheder der involverer uregelmæssige måltider, alkohol og 3 retters middag. Sidst men ikke mindst har jeg skullet undvære Sara i 9 dage, da hun skulle på Ibiza, og så en mindre detalje, jeg har levet uden et køkken igennem hele perioden, hvilket gør det lidt svære reat spise sund.

Både den Københavnske modeuge og Skanderborg Festival, der lå i starten af mit forløb var ærlig talt hårde at komme igennem, da jeg var meget bevidst om ikke at drikke kulørte drinks og hvad der til hører. Jeg følte mig kedelig, og havde ret ondt af mig selv, da jeg som den eneste skulle ud at løbe om morgenen på Skanderborg Festival, mens de andre spiste æg og bacon :) Det sagt, så har alle events og fester siden samt ikke mindst modeugen i Stockholm været en fornøjelse. Jeg har fået så meget overskud, lært at prioritere mit alkohol, så jeg sagtens kan tage byture til langt ud på natten, men jeg dropper derimod glasset en onsdag aften til en god middag. Kost mæssigt har jeg virkelig haft nemt ved at holde mig til kostplanen, og mht min kondition og form har jeg virkelig også rykket mig.

thesquatbuttchallenge-onemonth2

Og så til resultaterne so far. Jeg har smidt 3 kilo – primært fedt og væske, og 22 cm fordelt på bryst, talje, hofte, lår og arme, og det føles så godt. Jeg kan virkelig se det på min krop og ikke mindst mærke, at jeg ikke føler mig ligeså oppustet som jeg har gjort førhen. Jeg føler mig stærkere. Jeg har ikke smerter i nakken længere (det har jeg lidt meget af) og så sover jeg bedre om natten. Desuden har jeg for første gang i mit liv løbet 5 km i træk, og har gjort det flere gange siden. Ikke meget for nogen, men en stor sejr for mig, da jeg altid har hadet at løbe.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Jeg føler mig så motiveret og glæder mig helt vildt til den næste måned med skønne Sara som ses på billedet ovenfor.

I‘m half way through The Squatt Butt Challenge, and I feel more motivated than ever. The last month I’ve been working out 3-4 times a week at Sporting Health Club with my amazing PT Sara and supplemented with some running. It has been so much fun and really challenging since I’ve among other things have been attending two fashion weeks, 2 festivals, birthday parties during the period. After one month I’m three kilos lighter and I’ve lost 22 cm, and I’m so happy with the results. Can’t wait for the next month.

 

(Visited 323 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

13 Comments

 • Reply Ditte 03.09.2014 at 17:45

  Hvor er du sej! Godt gået. Kan det tænkes, du vil dele din kostplan?

  • Reply Trine 05.09.2014 at 10:52

   Hej Ditte

   Jeg kan desværre ikke dele min kostplan.
   1) Fordi hvad der virker for mig er nødvendigvis ikke det samme du skal følge.
   2) Min træner Sara tager penge for at lave kostplaner.
   Men hvad jeg kan sige er at jeg faktisk spiser ret almindeligt, men undgår tomme kalorier og så spiser jeg rigtig mange grøntsager, skyr og kød og fisk :)

   KH Trine

 • Reply carol 03.09.2014 at 19:26

  only if i could have your body dear !

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  • Reply Trine 05.09.2014 at 10:53

   Haha, thank you Carol :)

  • Reply Trine 05.09.2014 at 10:53

   thank you :)

 • Reply Liv 03.09.2014 at 21:15

  Hvor er det sejt Trine.
  Jeg vil også meget gerne høre mere om kosten og hvad du træner?
  KH Liv

  • Reply Trine 05.09.2014 at 10:55

   Hej Liv

   Tusind tak først og fremmest.
   Der er ikke så meget hokus pokus. Jeg træner styrke og kondition med Sara og supplerer med saras hold i fitness world og derudover løber jeg. Min kost består af sund mad, ingen tomme kalorier, så intet hvidt brød, sukker osv. Jeg spiser masser af grønt, fedtfattige mælkeprodukter, fisk og kød :)

   KH

 • Reply Ninette 03.09.2014 at 21:24

  Hold kæft hvor er det sejt og helt vildt inspirerende at læse om! Jeg hader selv at løbe, som i jeg HADER det. Men fik alligevel hevet mig selv ud af døren i dag (løb ca 1 km ;)) og efter at have læst om dit forløb so far er jeg blevet helt hooked på at finde en personlig træner så jeg også kan blive hjulpet til at løbe 5 km en dag – det er SÅ sejt af dig – jeg forstår virkelig godt hvor stor en sejr det må være første gang …… Godt arbejder, glæder mig til at høre mere om forløbet <3

  • Reply Trine 05.09.2014 at 10:56

   Hvor er det sejt!! Det er så svært at komme igang, men til gengæld så fascinerende at se hvor hurtigt kroppen faktisk bliver glad for at træne og også at løbe. Jeg havde aldrig i mit liv troet at jeg ville kunne løbe 5 km i træk uden at falde om. næste mål er 6 :)

   God weekend

 • Reply trinevb 04.09.2014 at 07:33

  Hej Trine

  Hvor er det bare fedt for dig, at du har fået opnået resultater så hurtigt. Sej gået indtil videre!
  Ang dit vægttab, håber jeg, at du ikke ønsker, at tabe dig mere. Du er så flot slank, men mon ikke I har kontrol over situationen?

  Tanker fra trine

 • Reply Trine 05.09.2014 at 10:57

  Hej Trine

  Du kan tro der er kontrol over det, og som der stod i mit første indlæg har mit mål bestemt ikke været et vægttab, men at blive tonet og strammet op. Det er klart at der ryger en masse vand når man ikke forgifter sin krop med alkohol og sukker, og derfor ryger der selvfølgelig også noget vægt :)

  God weekend
  kh Trine

 • Reply lm 05.09.2014 at 19:02

  Åhh, hvor er det nice! Kan du oplyse, hvad prisen for et program af hende er?

 • You Might Also Like