« Pretty Checks
Zalando Blogger Awards »
24.09.2014health ME

The Results – The Squat Butt Challenge

Wow, jeg kan slet ikke fatte at det allerede er 2 måneder siden jeg for første gang mødte op i Sporting Health Club og havde første træningstime med min personlige træner Sara. Det har været så hårdt, men tiden er gået ufattelig hurtigt, og det er altid gode tegn :)

#TheSquatButtChallenge er hermed overstået. 2 måneder med hård træning og kostomlægning, og resultaterne har virkelig oversteget mine forventninger.

1

Mine ønsker til #TheSquatButtChallenge: Jeg vil i form. Jeg vil strammes op, styrke min krop og blive stærkere. Jeg vil lære at prioritere min træning og min kost, men uden at gå alt for meget på kompromis med mit sociale liv, rejser, events og fester.

Forløbet: Jeg har holdt mig til kostplanen som Sara har lagt for mig og derudover trænet 3-4 gange om ugen i Sporting Health Club og suppleret med løbeture.

… Kostplanen har faktisk været relativ nem for mig at holde, da jeg elsker kød, fisk og grøntsager. Diæten er langt fra fanatisk! Jeg spiser stadig kulhydrater, men fravælger det hvide hvede brød. Den største udfordring har uden tvivl været vin og alkohol – det er virkelig gået op for mig, hvor mange events og aftaler jeg har, der indebære alkohol. Og derfor er det heller ikke hver uge jeg har holdt Sara’s anbefaling mht hvor mange genstande jeg måtte indtage ;)

2

Resultater: Først til de eksterne resultater. Jeg har samlet tabt mig 5 kg primært væske og fedt, og i alt 38 cm fordelt på bryst – talje – hofte – arme – ben. 7 af de cm er bare i taljen hvilket er ret vildt. Jeg er alt i alt blevet strammet op og blevet klart mere tonet, hvilket var mit mål.. Desuden er det virkelig dejligt ikke at føle sig oppustet længere.

Derudover havde jeg jo et mål om at blive stærkere og komme i bedre form. Det har vi målt via en test som jeg gennemførte ved første træning, og så skulle lave igen i dag. Det er måske lidt nørdet, men det viser meget godt, hvilke fremskridt jeg har gjort :) Jeg skulle ro 1000 m, og fra dag 1 til nu har jeg skåret 20 sekunder af min tid. Dernæst skulle jeg løbe 1000 m – en disciplin jeg skræmmende nok ikke kunne gennemføre på dag 1, men som jeg nu løb på 5,19 minutter. Pull-ups i elastik er jeg steget fra at kunne tage 20 til 45. Sit ups (altså mavebøjninger hvor man skal op at røre fødderne) er jeg steget fra 39 til 101. Push ups fra 18 til 38. Wall sit fra 2 min 2 sek til 4 min 34 sek og planke på albuerne kunne jeg holde 1 min og 8 sekunder længere end ved start. Derudover kan jeg jo lige pludselig løbe og nyder mine løbetur som dog ‘kun’ er på 5 km, hvilket er en kæmpe sejr for mig, og sidst men ikke mindst er jeg sluppet helt for de nakke smerter jeg før har lidt meget af.

3

Jeg er så glad for resultaterne, for at have mødt Sara og ikke mindst for at have genfundet glæden ved at bruge min krop. Jeg har intet mål om at tabe mig mere, men vil rigtig gerne fortsætte med at dyrke motion og spise sundt. Perioden jeg har valgt at ligge min challenge i har måske været en af de mest hektiske i mit liv – med ny lejlighed uden køkken, festivaler, 3 modeuger, fødselsdage, events og fester, og selvom det har været udfordrende kan jeg mærke at træningen har givet mig den ekstra energi til fx. at overkomme renoveringen af lejligheden og travle perioder.

4

Jeg har valgt at fortsætte med Sara som min personlige træner dog kun en enkelt gang om ugen – af den årsag at det virkelig fungerer for mig at have en at stå til regnskab overfor, så jeg sikre mig at jeg ikke ryger direkte tilbage til de gamle rutiner. Det var alt fra The Squat Butt Challenge – spørg endelig løs, hvis I har nogle spørgsmål :)

Today it’s been exactly two months since I started #thesquatbuttchallenge with my personal trainer Sara. And it has been some tough but really fun months. My goal was to get stronger, be more toned and get in better shape. I’ve been working out 3-4 times a week with my PT Sara who’s also made me a diet. Nothing fanatic, but less empty calories and less alcohol which honestly has been one of the biggest challenge. I’m so proud of the results we’ve achieved. In 2 months I’ve lost 5 kilos and 38 cm, and besides that, I’m now able to run 5 km without any trouble and I’ve gotten so much stronger.

(Visited 715 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

19 Comments

 • Reply Sarah 24.09.2014 at 21:02

  Hold op hvor er det sejt Trine.
  Jeg har nydt at følge med og det har helt klart inspireret mig til selv at komme igang :)

  • Reply Trine 29.09.2014 at 12:42

   Hvor fedt at høre Sarah :)

 • Reply Jeanne 24.09.2014 at 22:00

  Squatts are so effective!
  XO
  Jeanne
  fashionmusingsdiary.com

  • Reply Trine 29.09.2014 at 12:42

   They sure are :D

 • Reply Malene Arvin 24.09.2014 at 22:13

  Sejt Trine. Du ligner en million. Dygtig pige der har haft dig under sine vinger. En personlig træner er fantastisk godt givet ud.

  • Reply Trine 29.09.2014 at 12:43

   Hej Malene
   Hvor hyggeligt at høre fra dig :)
   Og tusind tak – Sara har været den sejeste.. det gør det virkelig nemmere når man har en PT man stoler på.
   Håber alt går dejligt
   knus Trine

 • Reply carol 24.09.2014 at 23:11

  wow !! congrats !! :)))

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

  • Reply Trine 29.09.2014 at 12:43

   Thank you so much :)

 • Reply Camilla - Cfashion 25.09.2014 at 07:37

  Hvor er du bare sej! Stort tillykke – gid jeg lige havde overskud til det ;-)

  • Reply Trine 29.09.2014 at 12:44

   Tusind tusind tak Camilla

 • Reply Sofie 25.09.2014 at 11:31

  Hvor er det sejt! Hvor meget koster sådan et forløb!?

  • Reply Trine 29.09.2014 at 12:45

   Hej Sofie

   Det er lidt forskelligt alt efter hvilket forløb man vælger, men kontakt endelig Sara på sara@healthyskinnybitch.dk

   kh Trine

 • Reply Celine 25.09.2014 at 13:13

  Du er virkelig en inspirerende kvinde Trine.
  Jeg har nydt at følge med i din challenge og dine resultater er så flotte og misundelsesværdige.
  Det vil være fedt, hvis du fremover vil dele endnu mere af sådanne ting og også om dit liv som selvstændig?

  Knus fra Celine

  • Reply Trine 29.09.2014 at 12:47

   Tusind tak for din søde kommentar Cecilie, og det skal jeg helt klart nok tænke over fremover.
   god dag
   kh Trine

 • Reply sidsel 26.09.2014 at 12:04

  Ja hvor meget koster sådan et to måneders forløb? :)

 • Reply Lea 30.09.2014 at 09:36

  Hej Trine, hvor er dine sorte tights uden striber fra? De er rigtig fine og simple. Knus

 • Reply Marie 19.11.2014 at 00:57

  Hey,
  could you give me a hint for your diet plan during this time?
  What did you leave out?

 • Reply 2014 Status at TRINE'S WARDROBE 03.01.2015 at 11:35

  […] Den ekstra tid brugte jeg bl.a. på at starte med at træne igen efter mange års pause. Jeg hookede up med verdens sejeste træner Sara, og i løbet af et par måneder fik hun mig i god form igen. Noget der har betydet meget for sidste halvdel af mit 2014.. Givet meget energi, gode oplevelser og glæde.. og selvføgelig en masse sved, blod og tårer. Læs mere om #TheSquatButtChallenge HER og om resultaterne HER […]

 • You Might Also Like