« Things I Like #74
12 Summer shoes »
Sponsored Post 26.04.2017ME THINGS

Take a bow

Jeg elsker sløjfer. En knude bundet med to løkker symboliserer for mig både noget flot afsluttet, men også noget feminint, og jeg bruger ofte forskellige slags sløjfer som pynt på mine outfits – det kan være et silkebånd jeg binder i håret eller en snor som jeg bruger som bælte.

Min yndlings form for sløjfer – og det har det været længe, se blot HER – er PANDORAs vildt smukke sløjfe ringe som også kommer i en lille ørestick version.


I got a thing for bows – to me they symbolize the end of something good, and they’ve also a symbol of feminisme. I tent to use bows quite a lot to spice up an outfit. Like wearing a silk bow in my hair or a thin rope around my waist.

My favorite kind of bows though, is PANDORAs beautiful bow collection which consists of ear sticks and rings.

De er så fine, specielle og feminine og jeg elsker især looket når man kombinerer en masse af ringene. Her har jeg dem på i den smukke PANDORA rose som har en flot gylden nuance, men jeg synes også det er smukt at kombinerer dem med guld eller sølv smykker.

The bow rings are really delicate, pretty and light and I especially love to mix a lot of them either in the same color like here in PANDORA rose or different colors like silver, rose and gold.

Nu er det jo højtid for konfirmationer, det er snart mors dag og der er masser af studenterfester lige om hjørnet, så måske det kunne være gaveidé – jeg vil i hvert fald blive glad for en ekstra i samlingen.

ØRERINGE ‘Sparkling Bows’  HER

RINGE ‘Sparkling Bow’ HER


EARRINGS ‘Sparkling Bows’ HERE

RINGS ‘Sparkling Bow’ HERE

(Visited 2,317 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Minna 26.04.2017 at 19:01

  Hvor er din flotte overdel fra?

  • Reply Trine 30.04.2017 at 16:51

   Hej Minna
   Det er en kjole fra Zara :)
   KH Trine

 • Reply Anna 26.04.2017 at 21:39

  Hvor er den smukke bluse fra? :–)

  • Reply Trine 30.04.2017 at 16:51

   Zara :)

 • Reply Kamille 27.04.2017 at 13:52

  De sløjferinge er virkelig også fine. Jeg har været vild med dem lige siden du viste dem første gang :-)

  • Reply Trine 30.04.2017 at 16:52

   Ja de er virkelig fine :)

   God søndag
   kh Trine

  You Might Also Like