« Big news
Mig og min modeuge med Trine Kjær »
24.01.2017ME OUTFITS PREGGO

TAK TAK TAK, og et outfit

weekend-chill1

Lad mig lige starte med at sige TAK af hele mit hjerte fordi I er så vanvittigt søde. Jeres modtagelse af vores gode nyheder har været helt overvældende – både på instagram, facebook, mail og ikke mindst herinde.

Det har gjort mig vildt rørt, og det har været fantastisk at høre, hvor mange af jer, der faktisk har fulgt med siden jeg var en ung kvinde på 20, der boede i Århus og startede Trine’s Wardrobe i 2008. Mange af jer er nu ligesom mig i gang med at stifte familie, nogle af jer har allerede barn/børn og andre er måske langt fra overhovedet at tænke på børn, men jeg håber stadig I følger med herinde for om ikke andet så moden :)

Jeg tænker evt. at starte med en ugentlig update på graviditeten som man så kan trykke ind på eller lade vær alt efter hvor interessant man synes graviditeter er!

Fedest alt synes jeg det er, hvis I også deler jeres erfaringer og bliver lidt mere aktive herinde – det savner jeg af og til, og det var så rart at høre fra jer HER <3

weekend-chill

Anyways, lad os snakke lidt om tøj – for outfittet her havde jeg på mig i sidste weekend, hvor vi jo var på Ystad Saltsjöbad. Jeg har altid haft en svaghed for buksedragter og den her ternet sag fra Ganni er pt min favorit. Jeg bar den sammen med strømper fra Baum und Pferdgarten og sko fra BOYY.
_________________________

Thank you so much for all your congratulations and sweet comment on our big news. It means the world to me, and I’m so happy to hear that you guys are up for a bit more baby and pregnancy on my blog.

This look is from last weekend at Ystad Saltsjöbad where I wore my current favourite jumpsuit from Ganni. I love the blue checks and it’s perfect for both everyday use and for a night out paired with high heels. 

(Visited 3,378 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

10 Comments

 • Reply Camilla Cecilie 24.01.2017 at 20:01

  Stort tillykke :-) jeg er selv mor til 2 skønne børn <3

  • Reply Trine 25.01.2017 at 13:06

   Tak Camilla :)
   Hav en skøn dag
   KH Trine

 • Reply Liv 24.01.2017 at 22:19

  Love your cozy, comfy look!

  Liv

  http://www.livforstyle.net

  • Reply Trine 25.01.2017 at 13:06

   Thanks Liz

 • Reply ida 25.01.2017 at 09:10

  jaaa. kæmpe tillykke! vil elske at følge med i graviditeten!!

  • Reply Trine 25.01.2017 at 13:07

   Tusind tak Ida :)
   KH Trine

 • Reply Emma 25.01.2017 at 10:26

  Kæmpe kæmpe tillykke Trine! Jeg har selv fulgt dig i mange år, og har altid elsket din blog :-) Selv glæder jeg mig til at få børn, så det bliver rigtig spændende at følge med i!

  • Reply Trine 25.01.2017 at 13:07

   Tusind tak for din søde kommentar Emma <3

 • Reply Laura 25.01.2017 at 12:22

  Vidunderligt! Også at du vil dele en smule ud – det er trods alt noget der fylder meget, og jeg synes personligt hurtigt at det bliver meget overfladisk hvis man holdet så store ting heeelt udenfor. :-)

  • Reply Trine 25.01.2017 at 13:07

   Ja det er præcis også det jeg tænker :)
   Dejligt at I har det lige sådan.
   KH Trine

  You Might Also Like