« Thursday Tip: Chicks By Chicks
Thursday Tip: Le Bambole »
Sponsored post 01.06.2016FOOD

Summer treat: Cheasy Mælke is

cheasy mælke is

En af de bedste ting ved at være selvstændig er, at man helt selv kan bestemme, hvad der skal ske i løbet af en dag. Selvfølgelig er der nogle møder og andre ting man er forpligtet til at deltage i, men jeg ‘behøver’ ikke at være på mit kontor fra 9 til 17 hver evig eneste dag, og det er et kæmpe privilegium

Når vejret er som nu, så forkæler jeg mig af og til med en hjemmearbejdsdag, hvor halvdelen af dagen foregår indenfor ved computeren og resten af dagen foregår udenfor på altanen også med computeren. Det er den vildeste luksus, og jeg sørger for at køleskabet og fryseren er fyldt godt op med lækre kolde ting jeg kan indtage i løbet af dagen.

Min nyeste besættelse er Cheasys nye mælke-is, der både kommer i en cappuccino og en lakrids variant. Det mest optur i verden er at spise is direkte fra bægeret, og med de 3,3% fedt og ingen tilsat sukker, så kan man roligt gøre det uden at smadre bikiniformen. Cheasy mælke-is indeholder nemlig maksimum 97 kalorier per 100 gram.

Og det er ikke for at være fedt forskrækket, men det er nu meget rart, at man ikke føler man bliver 5 kilo tungere af at spise den – især når man som mig ikke opererer med en ugentlig cheatday, men godt kan lide lidt lækkert hver dag især her om sommeren, hvor is er det allerbedste man kan spise.

Min favorit er Cappuccino/ Vanille varianten, og i går blendede jeg den sidste kugle sammen med filterkaffe, og fik den lækreste iskaffe ud af det.

Husk at sæt isen ud af fryseren 15 minutter før du skal spise den, jeg ved godt det er en tålmodighedsprøvelse, men så bliver isen lækrest.

God sommer og god is sæson.

(Visited 1,061 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Janni 03.06.2016 at 21:14

    Hvor kan jeg købe cappuccino-isen?

  • You Might Also Like