« Day 3 in Amsterdam
Things I Like #22 »
10.06.2015ME

Summer 2015 – mine sommerplaner

sardinia5
summer2015i

Sommeren står for døren, og jeg starter min ferie lidt tidligere end de fleste andre. Nemlig allerede fra i morgen. Billederne her er fra sidste års sommerferie, hvor vi bl.a. var på Sardinien.

It’s almost Summer now, and I’m actually already starting my Summer vacation tomorrow. The pictures above are from last year where I among other stuff spent the Summer on Sardinia.

 
summer2015h


MINE SOMMER PLANER 2015

Sommeren bliver skudt i gang fra fredag, hvor turen traditionen tro går til Århus og fantastiske NorthSide Festival. Her skal jeg hører god musik, se en masse venner og drikke fadøl i solen. Efter 3 dage på festival har man altid brug for ferie, så mandag flyver vi til Mallorca, hvor vi skal bruge de næste 10 dage og bl.a. fejre min fødselsdag. Derefter har jeg et par dage hjemme i København inden det er tid til en anden af mine yndlings sommertraditioner nemlig Roskilde Festival.

Så har jeg en uge på kontoret, hvor jeg skal afgiftes ;) og hvor jeg har en masse arbejde med lanceringen af mine nye produkter som jeg snart kan fortælle lidt mere om. Derefter er det tid til Grøn Koncert – min kæreste skal spille, så tænker at tage med en del af stederne – det er også en oplagt mulighed for at komme et smut forbi familien i Århus. Så skal jeg et smut til Berlin til deres modeuge, og den sidste uge i juli har jeg en uges arbejde i London, og så står den på Copenhagen Fashion Week efterfulgt af Smuk Fest, og der imellem håber jeg også at få tid til at komme i sommerhus nogle dage

MY SUMMER PLANS 2015
I always start my Summer with NorthSide Festival which starts this Friday. Here I’m just going to see a lot of great music, hang out with my friends and drink beers in the sun. After 3 days of festival I know I always need a vacation, so we’ve booked tickets to Mallorca Monday morning, and there we’re going to spend the next 10 days.

Then it’s time for Roskilde Festival, and Grøn Koncert (which is also a festival) where my boyfriend is playing, and then I’m going to London for a week in the end of July where I’m having a styling job. The Summer ends with Copenhagen Fashion Week and the last festival of the year – Smuk Fest.

sardinia

Last year on wonderful Sardinia.

summer2015d

With two friends at Roskilde Festival

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Last year we spent some days in my boyfriend’s parents summer house up north.

summer2015k
.

DET SKAL JEG SPISE
Jeg elsker jo mad som I nok har bemærket, hvis I følger mig på instagram og snapchat @trineswardrobe, og sommermad er mit yndlings mad. Vi skal grille fisk og skaldyr, jeg skal spise tapas på Mallorca, mødes med venner i Kødbyens Marked og spise mig igennem alle boderne. Jeg vil have Hansens iscreme på sommerhus tur i Liseleje og så vil jeg spise Meyers flæskestegssandwich på Roskilde Festival.

I’M GOING TO EAT
A lot of seafood, tapas on Mallorca, and street food at the newly opened market in Copenhagen’s Meatpacking District. I can’t wait to spend long warm nights together with friends on our balcony with a barbecue and a lot of rosé wine

summer2015l

I love any kind of seafood.

summer2015o

From a dinner at Fiskebaren last Summer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fresh fish and Danish Summer

summer2015f summer2015c
DET SKAL JEG LYTTE TIL
Jeg skal lytte til en masse live musik på årets festivaler. Jeg glæder mig særlig til Wu Tang Clan, FKA Twigs, Earl Sweatshirt og ikke mindst Grace Jones på Northside, og på Roskilde – Kendrick Lamar, Paul McCartney, Nicki Minaj og Disclosure. Er ret overbevidst om at  de 3 numre der kommer til at være mest afspillet på min spotify i løbet af sommeren bliver de her med henholdsvis Fetty Wap, Emil Stabil og matomas version af The Notorious B.I.Gs Old Thing Back – fordi jeg elsker B.I.G og man bliver i det bedste sommerhumør.DET SKAL JEG HAVE PÅ
Først og fremmest glæder jeg mig til at gå i bare tæer i græsset, og derudover satser jeg på at kunne have badetøj på så meget som muligt, så længe jeg er på Mallorca og i sommerhus. Min daglige uniform bliver høje korte a-nederdele med en enkelt t-shirt og flade sandaler eller løse lange kjoler med Havaianas.

I’M GOING TO WEAR
A lot of high waisted a shape skirts with simple t-shirts and a lot of long loose dresses with sandals.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with s3 presetsardinia3

DET GLÆDER JEG MIG ISÆR TIL
10 dage på Mallorca kan man vel ikke andet end at glæde sig til? Desuden ser jeg vildt meget frem til både Roskilde og Northside Festival, hvor jeg altid møder en masse mennesker, jeg kun ser den ene gang om året. Jeg glæder mig til lune aftener som på billedet ovenfor med rosé og venner. Jeg glæder mig til følelsen af sand mellem tæerne, og til at falde i søvn i solen, OG så glæder jeg mig til at få fregner på næsen igen ;)

Processed with VSCOcam with s3 preset

 sommer2015a


JEG HÅBER I VIL FØLGE MED I DET HELE, OG GOD SOMMER TIL JER <3

(Visited 602 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Katrine 10.06.2015 at 11:30

  Det lyder til at være nogle skønne ferieplaner, du har at se frem til :-) Jeg er ny læser på din blog, men har faktisk brugt dine hårprodukter i laaaaang tid efterhånden, så synes det er hyggeligt at følge med på sidelinjen her på bloggen. Og sikke en flot og inspirerende blog, du har fået lavet dig. Sejt ! Min kæreste og jeg skal til Sardinien til juli, så måske du vil dele et godt tip eller to? Det er nemlig vores første gang på Sardinien. Hvor har du overnattet og hvad er værd at se osv.? Kh Katrine

 • Reply Ronja 10.06.2015 at 12:23

  Skønne sommerplaner! Kunne du måske fortælle mig, hvor din utroligt fine brune jakke er købt, og om jeg er så heldig, at det stadig er muligt at få fingre i den?

 • Reply Anne 10.06.2015 at 15:55

  Hej Trine!
  Jeg er stor følge af din blog på diverse sociale platforme, og har fulgt med siden jeg selv gik i 8. klasse, og bliver student nu til sommer. Så det er efterhånden et godt stykke tid. Men det var egentligt slet ikke det, jeg ville frem til. Du deler ALDTID lækre madbilleder! Tænkte på du måske ikke kunne lave en tapas-guide, en opskrift på soft tacos m. fyld og noget thailandsk/vietnamesisk? Haha, kan godt se det blev lidt meget, meeeen din mad ser bare så lækker ud! :)
  Knus

 • Reply Agnes 10.06.2015 at 17:11

  Lyder fantastisk!
  Hvor er den smukke taske på billedet med den lange sommerkjole fra?

  God sommer

 • Reply Nanna 10.06.2015 at 19:27

  kan rigtig godt lide at du er begyndt at lave lidt personlige indlæg engang imellem igen. Har fulgt din blog i mange år.

 • You Might Also Like