« Color fur
Julefrokost outfit og om at undgå panik shopping »
Copenhagen 15.11.2017BABY THINGS

Strik til baby

Det er unægteligt ved at blive vinter, og vinter betyder, at det er tid til en af mine favorit ting – nemlig strik.. både til mig, og også til Roberta.

Jeg må indrømme at jeg for tiden stort set bruger ligeså meget tid på at kigge på babytøj som på ting til mig selv, og jeg har særligt en svaghed for strikket babytøj.. Det er jo helt overedrevet cute.

Jeg har ikke delt så meget baby inspiration og baby ting på det seneste, men I er flere der har spurgt på det, så her får I nogle af de ting jeg pt overvejer til Roberta… Hun har allerede dragten HER som er helt uundværlig, og så vil jeg virkelig gerne have en islandsk inspireret strik – må se om jeg kan finde et billigere alternativ til denne HER.


Winter is coming, and this year I’m spending a lot of browsing online for pretty warm stuff for Roberta. Knitted baby clothes might be the cutest thing ever.

Right now I got my eyes on the items below. We already got this wool jumpsuit, and it’s really amazing.  

| 1. LIEWOOD (here) | 2. CARAMEL (here) | 3. LIEWOOD (here) |
| 4. CARAMEL (here) | 5. BON POINT (here) | 6. KONGESLØJD (here) |
| 7. H&M (here) | 8. CARAMEL (here) | 9. BON POINT (here) |
| 10. CARAMEL (here) | 11. SERENDIPITY (here) | 12. H&M (here) |
| 13. H&M (here) | 14. SELENA (here) | 15. FUB (here) |
| 16. BONTON (here) | 17. PETIT BATEAU (here) | 18. BONTON (here) |

(Visited 1,568 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Arnþrúður 15.11.2017 at 12:01

  Hvor fint! Jeg synes også at strik til babyer er det sødeste. Jeg har to vuggestuedrenge som altid har uld på. Men jeg er jo også islandsk og vi får sent så meget hjemmestrik at vi næsten ikke kan nå at bruge det hele. Men er også glade for de islandske strikkesager herfra https://www.farmersmarket.is/, både til børn og voksne.

  • Reply Trine 24.11.2017 at 08:36

   Den vil jeg tjekke ud me det samme :)
   God weekend
   Kh

 • Reply Rena 15.11.2017 at 13:59

  Love the pieces, they are all so cute! What a pity that our childern are already grown up :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Marianne 17.11.2017 at 10:25

  Så fine sager. Prøv og kigge forbi Petiteknits instagram, hun strikker det fineste tøj til små størrelser. Efter at have opdaget hende på instagram, har jeg virkelig meget lyst til at iklæde min ikke-eksisterende børn strikket tøj ;)

  • Reply Trine 24.11.2017 at 08:37

   Tak for tippet – den vil jeg tjekke ud <3

  You Might Also Like