« 10 sandaler, der vil redde dit outfit
Off to Northside »
Copenhagen 31.05.2018OUTFITS

Sommertid er festivaltid og det starter i dag.

Det er forårets sidste dag. Utroligt at tænke på fordi dethar føltes som sommer det meste af maj. Jeg krydser fingre for det fortsætter gennem sommeren for jeg har så mange ting jeg glæder mig til i juni måned, og jeg tyvstarter faktisk allerede med glæderne i dag, hvor jeg ved 12 tiden kører med H&M til Heartland Festival, hvor jeg skal være hele dagen og aftenen og nyde god mad, se på de pæne omgivelser, have nogle drinks og så er timingen så god, at H&M har valgt den dag på festivalen, hvor to af mine kvindelige favoritter kommer – nemlig Lykke Li og Patti Smith.

Jeg tænker ikke man behøver meget mere tøj end det her – i går aftes sad vi ude sent og behøvede intet andet end t-shirts. Jeg ELSKER sommer.

It’s the last day of Spring, but in Copenhagen it’s been more like Summer the last month and I’m a huge fan og this warm weather. June is packed with events that requires great weather – like parties and festivals, and speaking of festivals, I’m actually attending one today called Heartland Festival together with H&M. I can’t wait to go, and they picked just the perfect day since two of my favorite female artists are playing tonight – Lykke Li and Patti Smith.


| dress H&M |  bag ART DEALER |

(Visited 2,079 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Karolina 02.06.2018 at 10:16

  Hej Trine
  Sikke en fin kjole. Hvilken størrelse har du den i?
  Den ser lækker ud til alle disse varme sommerdage :-)

  • Reply Trine 04.06.2018 at 11:55

   Hej Karolina
   tusind tak – min er str 36
   Kh trine

 • Reply Cille Sigrun 05.06.2018 at 11:05

  Jeg er vild med kjolen, Trine! :-) Hvilke sko vil du anbefale som passer til kjolen?

 • You Might Also Like