« My Roskilde Festival 2015
Things I like #23 »
29.06.2015INTERIOR ME

SNAPS FROM MY HOME #2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noget af det jeg får flest spørgsmål omkring er mit walk-in – som vel egentlig nærmere er et old school påklædningsværelse. Som de fleste rum i vores lejlighed er dette rum heller ikke helt færdigt endnu. Der mangler en masse detaljer, men paradoksalt nok var det alligevel det rum ud af vores 5 værelser, der var først klar :P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mit garderobe system er et vildt gammelt et fra Ikea – man kan få det nu i en knækket hvid version.
Det er ret smart fordi man kan bygge det om – indtil videre har jeg haft systemet i 3 forskellige lejligheder, og det har fungeret godt alle steder. Min ulempe er dog, at jeg nu har plads til endnu flere stænger, og som sagt fås det kun i hvidt nu, så overvejer om hele systemet skal udskiftes.

På modsatte side har vi et kæmpe indbygget skab med spejle, hvor der virkelig kan være meget. Alle vores kufferter, hele min kærestes garderobe og en masse af mine jakker, basic t-shirts, jeans etc er også derinde.

Det jeg er mest glad for ved rummet er uden tvivl min købmandsdisk som jeg købte på Lauritz.com sidste sommer. Den fungerer perfekt til opbevaring af smykker, små tasker, solbriller, tørklæder osv, og så giver den mig lidt en butiksfølelse.

Mine træer som jeg bruger til tasker har efterhånden fulgt mig i 6-7 år. Hvis I vil se mere af min garderobe og lidt af mit hjem, så tjek Fashion-Posts video med mig HER

I get a lot of mails and questions about my walk in closet, so here it is :) The hanging system is old and from Ikea – you can only get it in an off-white version now, but it’s a quite smart system since you can customize it. By now I’ve had it in 3 different apartments, and it had worked out perfectly in every place.

On the opposite wall we have a huge built in closet that is extremely spacious. Here we got everything from suitcases, coats etc.

I love my old grocery disk that contains all my accessories. It makes the room feel a bit like a small store :)

(Visited 3,328 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Blue ducklings 30.06.2015 at 06:21

  Jeg er helt vild med den måde du har indrettet det på. Især med disken, det tvister det virkelig – genialt. :)

  • Reply Trine 08.07.2015 at 17:41

   Tusind tusind tak :)

 • Reply line 30.06.2015 at 12:37

  Jeg er vild med garderobe systemet! – Jeg har selv et stativ, som er sat sammen af vandrør, som med tiden skal udbygges med hylder og flere rør – jeg har øje på nogle fra http://www.xl-byg.dk, men ved du, om dem du har brugt i dit system, også kan købes separat i IKEA?

  • Reply Trine 08.07.2015 at 17:42

   Hej Line

   Ja alle dele kan købes separat :)

   KH Trine

 • Reply Mathilde 16.11.2015 at 14:04

  Jeg er helt tosset med de der træer! k*ft hvor er de fede :D er de special lavet eller kan man få fat i dem nogle steder?

 • You Might Also Like