« Eyes on: Green & Red
Den perfekte babyshower gave »
Copenhagen 17.05.2017ME THINGS

Smid tøjet på TV2

Jeg glemte helt at fortælle det herinde, men dem der følger mig på instagram @trineswardrobe opdagede måske, at jeg søndag aften medvirkede i TV2s store velgørenhedsshow Smid Tøjet, der er lavet i samarbejde med Røde Kors og som har til formål at få danskerne til at indlevere deres brugte tøj. For brugt tøj kan bruges som en nødhjælpsvaluta, og gøre livet bedre for rigtig mange mennesker.

Sammen med de her skønne mennesker havde jeg taget mod udfordringen at kreere en bryllupskjole ud af gammelt brugt tøj… Og det var en kæmpe udfordring, der var meget større end jeg først lige havde antaget. Vi arbejdede non stop og jeg var ret udfordret med min gravide krop, der gjorde mig så træt og smadret, men heldigvis endte det rigtig godt.

Min røde Frida Kahlo inspirerede kjole sikrede mig en plads i finalen… som I kan se på søndag, og inden da kommer anden semifinale på TV2 i aften.

(Visited 1,281 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like