« Finally got my hands on these shoes
Ole Lynggaard Copenhagen Silver Forest »
28.10.2015health ME

Saysky x Mads Nørgaard + Følg en PT time med mig

Jeg elsker virkelig at træne – hvis du havde spurgt mig for 1 år og 3 måneder siden, så vil du næppe have hørt mig sige de ord, men nu vil jeg ikke kunne undvære det.

Jo mere travlt jeg har (det her efterår har pt været rimeligt hektisk) jo mere har jeg brug for træningen i mit liv. Jeg får energi, bliver stærkere, og helt kliché agtigt, så ser jeg det virkelig som et frirum, hvor jeg ikke behøver at tænke på noget som helst andet end mig selv og min krop.

Jeg havde aldrig fået den glæde og motivation, hvis det ikke havde været for min personlige træner Sara som jeg startede om med for 15 måneder siden, og jeg glæder mig (stortset;)) hver gang vi skal træne.

En anden ting der giver lidt ekstra plus på motivationskontoen er nyt træningstøj. Når man føler sig godt tilpas, så yder man virkelig også bedre. Jeg kan derfor slet ikke vente til næste træning, hvor jeg skal prøve det nye træningstøj fra Mads Nørgaard og Saysky’s samarbejde. Jeg elsker jo Mads Nørgaard, og jeg har hørt rigtig meget godt om Saysky’s træningstøj, så tænker umiddelbart det er et match made in heaven – pænt er det i hvert fald :)

Du kan købe kollektionen HER og så var det i øvrigt i dag, at Sara og jeg inviterede med til en personlig træningstime med mig. I kan se mit program og øverlserne på vores snapchat – trineswardrobe og healthyskinnyb

I really love to workout! If you’ve asked me just 15 months ago you probably wouldn’t have gotten the same answer, but now I’m literally addicted. The busier my everyday life is, the more I really need to take some time off, and an one hour workout session really makes a different. 

My PT Sara is a huge help, she keeps me motivated and I love working out with her. Another thing that can increase my motivation is without a doubt some new dope workout wear – it might sound silly but I really believe that if you feel good you’ll perform better.

I just got these items from the new collaboration between Mads Nørgaard and Saysky. I love Mads Nørgaard and I’ve heard such good things about Saysky’s workout wear – a match made in heaven. You can get the collection HERE

Furthermore I just wanted to tell you that you can follow an one hour session with my PT and I on snapchat today – trineswardrobe and healthyskinnyb

(Visited 2,172 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 28.10.2015 at 15:56

  I made also the experience that one get really used to regularly workouts :) Like the workout pieces you show here!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Mia Flint 15.08.2016 at 14:03

  Hej Trine. Har du lyst til at sælge den prikkede jakke og den stribede top? Er nemlig så forelsket i det, men har ikke lige 1600 kr til at bruge på det. Det er bare hvis du alligevel ikke bruger det. Mvh Mia :-)

 • Reply Mia 15.08.2016 at 14:04

  Hej Trine. Kunne du være interesseret i at sælge den prikkede jakke og stribede top? Er nemlig helt vild med det, men har ikke lige 1600 til det. Det er bare hvis du ikke bruger det self :-) Mvh Mia

 • You Might Also Like