« Påske i Skagen
The big 30 »
Copenhagen 11.04.2018BABY FAMILY

Roberta 9 måneder

Yeeeeah denne gang huskede vi det. I dag er det nemlig præcis 9 måneder siden at Roberta kom til verden. Det er på sin vis gået så stærkt, men det føles på samme tid som om hun altid har været her, og når jeg kigger ind i hendes store brune øjne så kan jeg slet ikke forstå, at hun ikke var en del af vores liv for kun 9 måneder og en dag siden… Eller det var hun jo selvfølgelig i maven!

Tiden går hurtigere og hurtigere med hende og Nicholas’ barsel flyver også afsted. Han har “kun” halvanden måned tilbage nu, og så er vi lidt på røven for pt er vi nr 72 i den vuggestue vi gerne vil have hende ind i, og den er vel og mærke lille :/

Jeg nyder vildt meget kombinationen af at arbejde men stadig at være en stor del af hendes liv – for udviklingen netop nu går så helt enormt stærkt og jeg føler hun får nye færdigheder hver eneste dag.

Robertas udvikling
Der er så meget fart på hele tiden. Roberta kravler efterhånden så hurtigt, at hun nærmest kunne kravle fra mine forældres hun Ollie. Hun har de sidste 3 ugers tid rejst sig op af alt hun kan komme i nærheden af fra sofa, borde til os og hun vil have fat i alt hvad der hænger og ligger rundt omkring, så man skal konstant være over hende og ikke mindst have nerver af stål, da hendes nysgerrighed nogle gange giver nogle knubs. Til gengæld er det så livsbekræftende at se hendes glæde ved alle de nye ting hun oplever og hendes personlighed bliver mere og mere sprudlende og sjov.

Mad
Roberta spiser fortsat 3-4 måltider om dagen og så får hun flaske og bryst ved siden af. Vi går mere og mere over til mad hun selv kan spise – som kogt broccoli, pasta, bondebrød, søde kartofler osv, og skærer dermed ned på det helt moste mad. Det går indtil videre godt – det eneste hun er rigtig skeptisk overfor er æg i alle afskygninger – selv mine hjemmelavede broccoli-ægge muffins vil hun ikke have ned :/

Min krop
I morgen starter jeg endelig til træning hos FitmomCPH og jeg glæder mig som et lille barn til at have fokus kun på mig selv og min krop – selvom jeg ved at det bliver nedslående i morgen at finde ud af hvor dårlig form jeg er i nu… Om end jeg er sikker på mine arme er stærke af at bære rundt på Robs.

(Visited 4,219 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

7 Comments

 • Reply Tina 11.04.2018 at 11:10

  Tillykke med de 9 måneder og hvor er hun bare en smuk pige:-)
  9 mdr. inde og 9 mdr. ude.
  Nyd foråret alle 3.

  • Reply Trine 12.04.2018 at 12:28

   Ja det er en helt særlig mærkedag.
   Tusind tak, og rigtig skønt forår til dig

 • Reply Rena 11.04.2018 at 11:19

  Wow, it is unbelievable how wonderful she already developed! Thanks for the cute pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Trine 12.04.2018 at 12:28

   Thank you for your sweet comment Rena

 • Reply Mette 11.04.2018 at 12:34

  Hun er jo seriøst så smuk og k(j)ær ;)

  • Reply Trine 12.04.2018 at 12:29

   Tusind tak <3

 • Reply Mie L 12.04.2018 at 11:01

  Stort tillykke, hvor er hun dog kær :)

 • You Might Also Like