« Postkort fra sommerlandet med Laura Storbjerg
Postkort fra Sommerlandet med Fredesblog »
20.08.2017PEOPLE

Postkort fra sommerlandet med Mie Juel

Denne uges postkort kommer fra endnu en newly weds.

Mie Juel, der er style director på dansk Elle sagde d. 8 juli ja til hendes drømmemand, og juli måned stod derfor i kærlighedens tegn.

Tag et kig med I hendes postkort fra sommerlandet, der er fyldt med bryllup, billeder fra en fantastisk honey moon i Italien og nogle misundelsesværdige perleøreringe.

Navn: Mie Juel… og fornyligt Engel til efternavn 
Alder: 30 år
Beskæftigelse: Style Director hos ELLE Danmark

Aldrig har jeg smilet så meget som på min bryllupsdag! Faktisk så meget, at jeg havde helt ondt i kæberne dagen efter :-) Det er ubetinget den bedste dag i mit liv! 

Jeg har en flet-taske fetish i øjeblikket og faldt pladask for denne vintage stråkuffert, som jeg blev nød til at bruge som min håndbagage på vej hjem, da kufferten i forvejen var proppet med andre souvenirs fra turen

En anden fetich af min er keramik! På det første sted vi boede på vores honeymoonMasseria Moroseta, var det muligt at købe den udstillede keramik. Jeg havde svært ved at holde mig tilbage og endte med at købe alt på bordet.

Som Grace Kelly havde jeg tørklæde om håret, da vi susede rundt på de små landeveje i Italien i vores lille Fiat 500 cabriolet. Vroom vroom

By Malene Birgers strandtennis sæt var en life saver ved poolen, da både min mand (skal lige vænne mig til at sige/skrive det) og jeg har svært ved at ligge stille alt for længe ad gangen.

HVIS JEG SKULLE BESKRIVE JULI MED TRE ORD, VILLE DET VÆRE  
Ubeskrivelig, overvældende og varm! 

MÅNEDENS HØJDEPUNKT  
D. 8 juli hvor jeg blev gift med verdens dejligste mand  

DET BEDSTE MÅLTID JEG FIK I JULI  
Helt klart en af de mange linguine retter (min yndlings form for pasta) med skaldyr vi fik på vores honeymoon i Italien.    

RESTEN AF SOMMMEREN SKAL JEG  
Arbejde, bl.a. på mit nye style site der bliver lanceret i starten af august og kommer til at hedde MIEJUEL.COM. Stay tuned! 

Love is in the air – hvad mere kan jeg sige…

Disse perleøreringe var min honeymoon gave. Jeg fandt dem i en lille by der hedder Gallipoli i en fantastisk butik ved navn Salamastra

Dem der kender mig ved, at jeg elsker PJ’s. Nick Philip (min mand) har længe været misundelig på at jeg har så mange, så jeg overraskede ham med at få lavet en til os hver med vores nye titel på; wifie og hubby. Total corny, men også lidt sødt ik?! 

Jeg er kendt for mine bølgede lokker, men med hedebølge i Italien var det simpelthen alt for ulideligt at have løst hængende hår. Så jeg fik et nyt look på honeymoonen; en knold (og tot)!

(Visited 2,612 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like