« Mig og min uddannelse med Michelle Kristensen
Postkort fra sommerlandet med Mie Juel »
Copenhagen 13.08.2017PEOPLE

Postkort fra sommerlandet med Laura Storbjerg

Næste postkort fra sommerlandet kommer fra Laura Storbjerg – som jeg faktisk aldrig har mødt på trods af vi begge bor på Frederiksberg (det skal ske en dag) – til gengæld er hun en af mine yndlings personer at følge på instagram.. Fordi hun tager de pæneste billeder af smukke ting – bl.a. hendes to døtre. (@laurastorbjerg).

Laura er designeren bag det fine økologiske tøjmærke Dyrebar – som Roberta allerede har et par ting fra <3 Hun er mor til to, og så starter hun desuden på arkitektstudiet efter sommerferien.

Tag et kig med i hendes postkort fra juli måned som bl.a. har budt på ferie i både Kroatien og Toscana.

Navn: Laura Storbjerg
Alder: 33 år
Beskæftigelse: Selvstændig designer (står bag børnetøjsmærket Dyrebar) og arkitektstuderende 

Ferie i Kroatien, gåtur med min ældste datter i smalle gader, mellem de smukkeste slidte gamle huse. Der er virkelig skønt i de små havnebyer. 

Kroatien er virkelig god til seefood, og den her toppede. Risotto farvet med blæksprutte blæk. Vi var i Dubrovnic området og sejlede hver dag ud til små øer og byer. 

Ingen dage for mig starter uden kaffe, og gerne et par stykker i løbet af dagen:) især når det er ferie. 

Isolde og mig på alenetid-tur. Isolde med den altid obligatoriske croissant. Her på cafe centrale i Tullinsgade. Elsker det lille sted, der er så stemningsfyldt og autentisk.

Sommerhus i rågeleje, hvor der sjovt nok altid er lidt sol at finde på terrassen. Dage fyldt med frisk frugt, Tour de france og gåture til vandet.

HVIS JEG SKULLE BESKRIVE JULI MED TRE ORD, VILLE DET VÆRE  
Familie , Kærlighed, Rosé.

MÅNEDENS HØJDEPUNKT
Ferie i skønne Toscana i det smukkeste gamle stenhus mellem oliventræer og marker.

DET BEDSTE MÅLTID JEG FIK I JULI  
Sort risotto med seafood i Kroatien.  

RESTEN AF SOMMEREN SKAL JEG  
Færdiggøre små projekter i vores hjem. Venindedate og lade op til hverdagen, der starter igen i august.

Bryllup hos søde venner. What to wear, efter flere forsøg endte jeg i en Zara sag tilsat Maria la rosa taske og et par af de skønne Kyoto tango armbånd. Som i øvrigt hænger fast på mig denne sommer. 

Jeg har ikke været i Toscana før, men det er bestemt ikke sidste gang. Vi boede i et gammelt stenhus omgivet af vinmarker og oliventræer. Italien er i det hele taget bare rigtig æstetisk. Her en morgentur på marken med min kæreste og vores to piger. 

Sidste dag i gammel yndlingssag fra Best Behavior. Vi suger lige den sidste sol og energi ud af omgivelserne inden vi rejser hjem.

Alt den sol & varme vi ikke har haft i Danmark fik vi i Toscana. Her lige en afslapper mens den mindste sover, og inden siesta i skyggen træder ind. Badedragten er fra COS og er helt vildt blød at have på. Og så har den bare en fantastisk farve. 

Home sweet home. Alle nyder alligevel at være hjemme igen og har nu en lille uge før hverdagen er tilbage. 

(Visited 1,680 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like