« Mig og mit barn med Kia Ellegaard / Youbetterbefierce
Mig og min sommerferie med Fallulah »
17.07.2017PEOPLE

Postkort fra sommerlandet med Josephine Bredsted

Jose, kæreste Jose – er en af mine allerbedste veninder – som jeg før har introduceret jer til før bl.a. HER og HER. Udover at være min veninde, det er trods alt ikke et fuldtidsarbejde, så er Josephine PR og kommunikationschef hos Baum und Pferdgarten. Hun startede juni måned på Heartland Festival og har derudover både været i Stockholm og besøgt den mest instagram-venlige restaurant i London. Her er hendes sommerhilsen.

Navn: Josephine Bredsted
Alder: 28 år.  
Beskæftigelse: Head of PR and Communication hos Baum und Pferdgarten

Middag på det fantastiske Sketch i London sammen med Maria Palm. Det er nok den mest Instagram-venlige restaurant, jeg nogensinde har været på… Selv toilettet på Sketch er for vildt. Toiletterne ligner nogle kæmpe æg, som man går ind i. En meget syret oplevelse.

Jeg får tit at vide, at Baum und Pferdgarten har nogle smukke omgivelser. Det er et privilegium at arbejde et sted, der er så flot. Jeg får lyst til at tage billeder af det hver dag.

Min smukke nye plante og det lækreste Seafood platte på Musling Bistro

HVIS JEG SKULLE BESKRIVE JUNI MED TRE ORD, VILLE DET VÆRE 
Lys, festlig og Rosé

MÅNEDENS HØJDEPUNKT  
Heartland Festival

DET BEDSTE MÅLTID JEG FIK I JUNI 
Banquet på Heartland Festival

Jeg var i år på Heartland Festival. Det er den mest fantastiske festival, jeg nogensinde har været på. Det er en festival, der forener musik, kunst, mad og natur til en total oplevelse. Det er svært at sætte ord på, hvor fedt det var, men sjældent har jeg oplevet et så fantastisk nærvær på en festival, hvor alle ens sanser bliver stimuleret. Vi var til Talks med Werner Horzig og Michael Stripe. Fik lagt Tarot kort af den lokale clairvoyant. Var til 4-retters banquet middag – en blanding af mad og teater opsat af Mette Martinussen. Var til koncerter og skrålede med på Eddie Veddier og Bryan Ferry. Chillede på græsset til den kongelige ballet og vandrede igennem et hav kunstinstallationer. Jeg skal 100 % med næste år. 

Nye Manolo Blannik stilletter

Frokost på Ett Hem i Stockholm

Vi har netop skudt Baum und Pferdgarten SS18. Her havde jeg min ynglings t-shirt på, som jeg købte med Trine, da vi var i New York sidste år og min yndlings is, jordbær/vanilla soft ice med tivoli drys

Baghuset til mine svigerforældres hus. Vi er så heldige, at vi passer hus for dem, når de ikke er hjemme. De har den mest fantastiske have. Det er det bedste sted at være, når det er sommer.

(Visited 2,067 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like