« Mig og min sommerferie med Cecilie Lassen
Mig og mit barn med Kia Ellegaard / Youbetterbefierce »
13.07.2017PEOPLE

Postkort fra sommerlandet med Eva Bo Geisler

Det næste postkort i rækken er fra Eva Bo Geisler som jeg før har introduceret på bloggen HER i et af de mest populære interviews i bloggens historie. Eva er kandidatstuderende på Kunstakademiets Arkitektskole, så juni har naturligvis været travl inden sommerferien endelig kunne starte.

Alligevel er der dog både blevet tid til fødselsdag, solskin i Københavns gader og ikke mindst en kæreste get-away. Se med nedenfor og hør hvad hendes planer er for resten af sommeren.
rel=”attachment wp-att-47455″>

Sommerferie gave til mig selv – Denne sag fra Mads Nørgaard skal jeg befinde mig i meget af sommeren. Og så et lidt fjollet Iphone cover som var en souvenir fra Beograd + modelfoto.

Tid til kaffe to-go i Københavns gader og udsnit af mit semesterprojekt på kandidatprogrammet Kunst og Arkitektur på Arkitektskolen. En ny lille udstillingsbygning og en legatbolig med værksted til en billedehugger, i naturområdet Rusland ved Tegners Museum i Nordsjælland. Her arbejdede jeg med to betonbygninger med at skabe forskellige oplevelser i rummet, lysindfald og buede tage.

Jeg var også til morgenmad med Mads Nørgaard på Apollo og se deres nye Nørgaard Danmark kollektion, der er lavet i Danmark, af økologisk bomuld. Og jeg lavede en lille bog om gradueringer, som jeg selv har skrevet, designet, sammensat og limet.

HVIS JEG SKULLE BESKRIVE JUNI MED TRE ORD, VILLE DET VÆRE  
50/50 travl/ferie, lyse aftener, kold vin.

MÅNEDENS HØJDEPUNKT  
En spontan smuttur til Beograd i starten af juni. Min kæreste stammer derfra, så vi kender byen godt, og det var perfekt at have et par dage med ham og få lidt sol, inden jeg gik en meget travl periode i møde. Det må klart også være et højdepunkt, at jeg lige har fået sommerferie!

DET BEDSTE MÅLTID JEG FIK I JUNI VAR. 
Da min veninde Veneda inviterede på Mother, hvor vi fejrede hendes fødselsdag med pizza og Aperol Spritz. Jeg har haft meget travlt på skolen og har derfor mest fået nogle hurtige wok- og pastaretter. Jeg glæder mig til jeg skal ud og spise en masse lækkert i Sydeuropa i min sommerferie. Og så skal jeg også snart grille en masse!

RESTEN AF SOMMEREN SKAL JEG  
Nyde min lange ferie, som er den sidste sommerferie som studerende. I juli tager min kæreste og jeg på roadtrip i 3 uger igennem Tyskland, Schweiz, Italien og Frankrig. Jeg glæder mig vildt meget til sol, strand, smuk natur, god mad, kold vin, spritz, frihed og kærlighed. I august skal jeg nok arbejde lidt. (Hos arkitektfirmaet Spacon & X).

I Ny Østergade åbnede brille forretningen Ace & Tate, hvor jeg har været med til at lave interiøret sammen med tegnestuen Spacon & X, og så var jeg tidligere på måneden på kærestetur i Beograd med ham her.

Smukke farver på markedet i Beograd og  nogle gamle betonhaller langs floden hvor mere ekslusive restauranter flyttet ind. Det koster stadig halvdelen af hvad det koster at gå ud i København. 

En illustration jeg lavet for nyligt, ud fra en 1700-talsplantegning er kommet i ramme ved siden af Matisse’s Den blå dame. Elsker farverne sammen, og sommerblomster og flet i kurven tilbage i København.

Se postkort fra sommerlandet fra Sidsel Alling HER

(Visited 2,650 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like