« Mig og min uddannelse med design assistent hos By Malene Birger, Amalie Bendixen
Mig og min uddannelse med Michelle Kristensen »
Copenhagen 03.08.2017PEOPLE

Postkort fra sommerlandet med Emily Salomon

Emily startede sommeren som den smukkeste brud og har siden hen bl.a. brugt sommerdagene på bryllupsrejse ved Biscayabugten, en tur i et meget misundelsesværdigt telt (troede aldrig jeg kunne misunde et telt :P) og så har hun holdt fødselsdag, været en tur på Møn og spist masser af is.
Tag et kig med i hendes sommer postkort.

Navn: Emily Salomon​ 
Alder: 32 år​ 
Beskæftigelse: Blogger​ på emilysalomon.dk

Jeg var for første gang på Møns klint. Jeg var fuldstændig betaget af, at vi har sådan noget natur i Danmark. Og koldskål må der til, og det gør ikke noget, den er pyntet lidt fint.

Jeg har også fødselsdag i juli og bød mine gæster på slikbuffet og bobler. Og Clueless.

Onsdagsdate er et relativt nyt koncept, min mand og jeg er begyndt at praktisere. Det gør en helt almindelig uge lidt skæggere.

Vi fik det mest vidunderlige telt i bryllupsgave. Vi har slået det op for sommeren ved mine forældres sommerhus i Hornbæk og er der næsten hver weekenden.

På vej hjem fra Barcelona gjorde vi holdt i Hamborg, hvor vi havde en hyggelig eftermiddag og aften i St. Pauli. Og drømmemåltidet. Et helt tårn med fruits de mer herunder de friskeste østers.

HVIS JEG SKULLE BEKSRIVE JULI MED TRE ORD, VILLE DET VÆRE 
​Telt, is og læsning.​ 

MÅNEDENS HØJDEPUNKT 
​Vores bryllupsrejse. Vi blev gift i slutningen af juni og drog af sted mod Frankrig og Spanien i autocamper lige efter.  

DET BEDSTE MÅLTID I JULI ​  
Helt, helt friske østers i Cap Ferret på Frankrigs vestkyst.​ 

RESTEN AF SOMMEREN SKAL JEG​ 
Læse endnu flere bøger og spise endnu flere is. Jeg kan godt lide at bruge sommeren på at lege lidt turist i egen by og få set og besøgt noget af det, jeg ellers ikke har tid til. Spise frokost hyggelige steder, gå på museum og i butikker og sådan. Gerne i en del af København jeg ellers ikke besøger så ofte.​

Vores bryllupsrejse gik netop til Biscayabugten (Frankrigs sydvestkyst og Spaniens nordvestkyst) fordi der er god surf. Og surfet fik vi. Sjoveste, sværeste sport jeg har kastet mig over, og jeg er blevet helt bidt af det.

Breakfast with a view i Baskerlandet. Når man er på camping (og udenfor skolesommerferien), kan man virkelig være heldig at komme til at ligge helt fantastisk og til næsten ingen penge.

På vej på eventyr med surfboardet under armen. Churros i Barcelona. When in Rome ;)


Når man er kommet til at tage samme kjole på som en pige ved hvert et busstoppested i Barcelona ;) 

Sangriatid og solnedgang på vores camping i Barcelona

 

(Visited 2,659 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like