« Trine’s Wardrobe in Sephora + 3 new products
Fields – Follow The Fashion Hunters. »
20.03.2015ME TRAVELS

Postcard from Koh Lipe II

Så kommer sidste del af billederne fra Koh Lipe – bortset fra et par outfits billeder jeg stadig har tilbage. Lige meget hvor meget jeg elsker det danske forår og sommeren, der snart venter, så vil jeg ønske jeg kunne pakke kufferten og rejse tilbage i morgen. Heldigvis har jeg dog lidt rejser at se frem til – først en minitur i næste uge og 5 dage i en af mine yndlings byer til april – mere om det senere.

Jeg har efter den her rejse besluttet mig for, at jeg vil have nogle af billederne fremkaldt! For selvom jeg elsker digitalefotos, så er det bare ikke det samme at kigge på feriebilleder på en computerskærm. Jeg vil lave en fotobog – det gjorde min mor en gang vi var i Brasilien, og det har været så dejligt at kunne tage den frem og mindes turen. Det sagt, så er det jo et helt voldsomt projekt – det tager en krig at sortere billeder… for hver gang man vil fange et motiv med et digitalt kamera ender det i minimum 5 billeder fra forskellige vinkler.

Tænker den bog først er færdig om nogle uger, men hvis I har nogle tips til gode steder man kan få dem fremkaldt, så giv endelig lyd :) God fredag til jer alle.

ENGLISH RECAP
Here’s the last bunch of photos from our week on wonderful Koh Lipe. Even though spring in Copenhagen is nice I wouldn’t mind packing my stuff and leave to Thailand again tomorrow. Luckily I got two small trips a head of me. I’m leaving for Zürich on Monday and in next month I’m going to spend 5 days in one of my favorite cities.. I tell you more about that in another post. Have a lovely Friday <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
postcardkohlipe2i

(Visited 501 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

12 Comments

 • Reply Jeanne 20.03.2015 at 09:15

  Love your LWD! Dreamy pictures!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Reply Ana 20.03.2015 at 10:43

  Hvor er den hvide buksedragt fra? Den er super flot!

 • Reply Kirstine 20.03.2015 at 11:06

  Det ser fantastisk ud! Jeg har før haft gang i samme projekt, og brugte Elgigantens fotofremkaldelse. Man downloader vist nok et program til sin com fra deres hjemmeside, og så går det meget let derfra. Det er super billigt i forhold til andre steder, og jeg synes det var god kval (selv med det billigste kval-valg) :))

 • Reply Amalie 20.03.2015 at 18:42

  Virkelig smuk shortsdragt, hvor er den købt? :-)

 • Reply Frida 20.03.2015 at 19:33

  Hvor er den smukke buksedragt købt?

 • Reply Susan 20.03.2015 at 19:59

  Hvor er den smukke hvide buskedragt købt? :))

 • Reply Camilla 21.03.2015 at 00:56

  Jeg har brugt photobox et par gange, og det har virkelig fungeret fint for mig. Der er ofte en del rabatter at finde derinde også.
  Elsker at kigge på de Thailand fotos – de vil i hvert fald gøre sig godt i en fotobog :-)

 • Reply Emma 21.03.2015 at 11:56

  Jeg har brugt blurb.co.uk et par gange og har altid været virkelig tilfreds med resultatet. Det kræver en del arbejde fra din side, men resultatet bliver rigtig flot og helt unikt, da man bestemmer alt selv.

 • Reply Signe 21.03.2015 at 19:51

  Jeg har haft stor succes med at bruge apples fotobogs-maker, der findes i iPhoto på mac. Man vælger en bog størrelse, og så kan man selv tilføje flere sider! Det er vildt let at bruge, eftersom billederne ikke skal uploades nogen steder. Desuden er kvaliteten virkelig i top og der er virkelig hurtig fragt.

 • Reply Eva 22.03.2015 at 10:13

  Hi Trine,

  Great photos! Could be great if you could write some more about your experiences on Koh Lipe – good tips and what to avoid. I have also booked Idyllic (for November) and really curious on it was!

  Happy Sunday!

 • Reply Amalie 05.04.2015 at 22:46

  Det ser jo skønt ud! Hvor er den lyserøde kjole samt den hvide buksedragt fra?

 • You Might Also Like