« Stockholm Fashion Week Day 1
Things I like #13 »
02.02.2015BEAUTY health ME

Post fashion week essentials

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er godt nok lidt ekstra træt her til morgen. Helt sikkert fordi jeg har sovet for lidt den seneste uge, spist mærkeligt og uregelmæssigt, og helt klart også fået mere end dækket mit alkoholbehov ;)

Derfor starter jeg min morgen med masser af Trine’s Wardrobe Eye Roll-On, der nedkøler øjenene, mindsker sorte rander og får dem til at være mindre hævet (find den HER), og så skal jeg i gang med et nyt projekt nemlig Vitavivacious ‘ 15 day Cleanse’

Jeg er generelt set slet ikke tilhænger af hurtige udrensningskure – jeg vil vitterligt dø hvis jeg skulle nøjes med flydende juice i 5 dage – har behov for kød og noget at tykke på, men de her vitaminpiller har alligevel vækket min nysgerrighed.. Mest af alt fordi de ’tillader’ mig at spise som jeg normalt gør, men de skulle alligevel have en effekt på ens ophobning af affaldsstoffer. De skulle hjælpe tarmkanalen med at skille sig af med affaldsstoffer og dermed reducerer følelsen af oppustethed, og så er de 100% naturlige.

Bliver spændende at se om de holder hvad de lover, rigtig god uge til jer alle.

ENGLISH RECAP
I’m definitely more tired today than usually. It’s probably because I’ve during the last week have been sleeping less, eating irregularly and had a bit too much wine ;)

Therefore I’m starting this week of by applying one of my favorite products Trine’s Wardrobe Eye Roll-On which cools and reduces dark circles under the eyes, and then I’m starting on af 15 day cleanse.

In general I’m not a fan of quick detox diets. I’ll die if I had to only drink juices for 5 days – I need meat and something to chew on ;) But this 15 days cleanse allow me to eat like I normally do but the two daily pills should help the gut to dispose of the accumulated waste products.

I’m excited to see if they’re working.. Have a lovely week.

 

(Visited 309 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Mette Marie fra Sortgiraf.dk 03.02.2015 at 09:02

  Hej Trine. Jeg ville bare sige at jeg var til “dit” og VRS modeshow igår, og jeg har skrevet et indlæg om det her: http://sortgiraf.dk/2015/02/03/vrs-fashionshow-trine-kjaer/

  Jeg synes du gjorde det super godt, og gad godt have sagt hej til dig, men du formåede at forsvinde efter du havde været på scenen :)

  – Mette Marie

  • Reply Trine 05.02.2015 at 12:42

   Hej Mette Marie
   Tusind tak for det fine indlæg – har lige skrevet en kommentar til dig derinde :)
   KH Trine

 • Reply Sarah 03.02.2015 at 10:58

  Jeg vil meget gerne høre om du oplever nogen forskel, det lyder i hvert fald spændende :)

  • Reply Trine 05.02.2015 at 12:42

   Jeg skal nok give update – jeg venter faktisk til på mandag med at starte, da jeg fik at vide maven godt kunne reagere ret meget, og det passede ikke så godt med at jeg skulle på foredrags tur ;)

   KH

 • Reply Louise 04.02.2015 at 07:18

  Hej Trine
  Jeg har selv købt pillerne, men er i tvivl om de skal sluges hele, eller om man skal putte “pulveret” fra pillen, som er indeni når man drejer på “pillen”, i vand?
  Håber du kan besvare mit spørgsmål :)

  • Reply Trine 05.02.2015 at 12:43

   Hej Louise
   Du skal bare sluge pillen :)

 • Reply Anne Sofie 04.02.2015 at 12:13

  Hej Louise!

  Tillader mig bare lige at svare – piller skal sluges hele (:

  • Reply Trine 05.02.2015 at 12:43

   Tak for hjælpen :)

  You Might Also Like