« NYFW Diary II
Paris Paris Diary and tips part II »
Paris 11.10.2016TRAVELS

Paris Paris Diary and tips

parisparisfront

Det er allerede en uge siden jeg kom hjem fra Paris, og om præcis en uge skal jeg faktisk på farten igen. Inden jeg fortæller mere om det, så vil jeg dele lidt billeder fra Paris og også tips til nogle nye seje restauranter jeg stødte på, på min vej. Jeg siger det igen – Paris er virkelig min yndlings by.

________

It’s already been a week since I came home from Paris, and in one week I’ll be leaving Copenhagen again. Before I’ll tell you more about my next trip, it’s time to share some photos from my days in Paris including some new restaurant tips.

parisparis1

Lige ankommet til Paris, hvor jeg mødtes op med Mørch Fashion – et agentur, der bl.a. står for Dorothee Schumacher som jeg senere var til event hos.

Just arrived in Paris where I met up with Mørch Fashion, an participated in Dorothee Schumacher’s aperitivo event.

Jeg nåede også at stoppe forbi nogle showrooms, bl.a.  Áeron, der virkelig laver det pæneste tøj jeg længe har set. Det er et Ungarnsk mærke, og d´t i sig selv er en sjældenhed, og meget af tøjet bliver lavet i hånden.

I also stopped by some showrooms among others I went by Áeron, a brand from Hungary that makes the most amazing pieces, a lot of them are handmade.

Hvis man lige behøver et break fra fransk bistromad – selvom jeg nu aldrig bliver rigtig træt af det, så kan jeg anbefale SEASON, der ligger i Marais og serverer sund, lækker og meget instragram-venlig;) morgenmad og frokost. På morgenkortet er der bl.a. avokadotoast og acaibowls og til frokost kan man få diverse salater og wraps.

If you need a small break from the French bistro kitchen – not that I ever get tired of steak tatare – then I recommend SEASON in Marais. They serve healthy, fresh and really instagram-friendly ;) food. Their breakfast menu includes avocado toast and acai bowls and for lunch you can have delicious salads and wraps.

Smukke smukke Paris.

Beautiful Paris.

Min bamsejakke hjalp mig igennem de kølige aftener.

My teddy jacket helped me through the cold nights.

Lørdag aften havde Mads Nørgaard inviteret til middag på det relativ ny Hotel Grand Amour. Både Hotel Amour og Grand Amour kan jeg virkelig anbefale.. Jeg vil helt klart selv bo der næste gang jeg besøger Paris.

Saturday night I went to Mads Nørgaard dinner at the relatively new Hotel Grand Amour. I can really recommend both Hotel Amour and Grand Amour – I’m definitely staying there the next time I’ll visit Paris.

parisparis6

Søndag morgenkaffe i min nye opturs jumpsuit fra MIH Jeans

Sunday morning coffee in my new amazing jumpsuit from MIH Jeans.

Franskmændene har de seneste år virkelig oppet deres morgenmad-game.. I “gamle” dage kunne man nærmest kun få croissanter og på de fancy steder kunne man evt. få to blødkogte æg med ristetbrød. Nu boomer byen med så mange lækre morgenmadssteder, at man næsten får stress, fordi man ikke kan nå at prøve dem alle. Jeg fik endelig prøvet Holybelly, der er et sandt morgenmads-paradis på den australske måde.

A couple of years ago it was impossible to find great breakfast in Paris.. All you could get was croissants and maybe a boiled egg, but now the city is full of amazing breakfast spots. This time I finally went by Holybelly which is a breakfast paradise.

Min anden dagbog fra Paris kommer senere på ugen <3

My second diary from Paris will go live later this week <3

(Visited 2,720 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Line 11.10.2016 at 11:18

  Hej Trine, hvor er din bamsejakke fra? Jeg er på jagt efter lige nøjagtig sådan en :) Mvh. Line

 • Reply Paris Paris Diary and tips part II - TRINE'S WARDROBE 13.10.2016 at 15:55

  […] har flere billeder og tips i ærmet fra Paris, men hvis du ikke alledere har læst min første visuelle dagbog, så tjek den ud først HER. Jeg var bl.a. forbi en restaurant, hvor man er nødt til at stå i […]

 • Reply Pippi Hepburn 14.10.2016 at 19:22

  You know that is so true. Parisians didn’t do breakfast and you could not find such a thing. Now they are popping up. I have to return and have breakfast outside in Paris. Lovely shots!
  http://www.pippihepburn.etsy.com

 • Reply Helena 16.11.2016 at 10:28

  Hej Trine, hvor er din bamsejakke fra? :)

 • You Might Also Like