« 7 snaps from Spain
Trine’s Wardrobe Care now available in Salling »
03.10.2015ME TRAVELS

Paris, je t’aime

paris

Lige pt lever jeg ret meget i en kuffert. Milano i forrige uge, Spanien i den her uge og i dag tager jeg så til min yndlings by Paris. Det paradoksale er dog, at selvom jeg virkelig rejser meget, så bliver jeg aldrig bedre til at pakke. Jeg hader det, og det er som om det har været ekstra svært den her gang, at gå fra ferie-mood til ‘fashion’-mood. Men nu står kufferten endelig pakket og lukket, og jeg vil spise morgenmad med min kæreste inden jeg senere tager mod lufthavnen.

Jeg skal være i Paris til tirsdag, og jeg glæder mig vildt meget. Som sagt er Paris min yndlings by. Jeg føler mig så meget hjemme og jeg elsker stemningen, maden og menneskerne – især i denne omgang, hvor mange af mine venner er dernede i forbindelse med modeugen. Her er lidt billeder fra mit sidste besøg i byen, og selvom det dengang stod på ferie og den her gang mere er arbejde, så er jeg sikker på det bliver til gensyn med både Café de Flore og Café Charlot. Hav en rigtig skøn weekend <3

I’m living in a suitcase these days. Milan, Spain and today it’s time for Paris. I can’t wait to go – Paris is without a doubt my favourite city. I love the atmosphere, the food, wine and French people. This time is going to be extra fun since a lot of my friends are in town for fashion week.

I’ve finally packed my suitcase and I’ve just got time for a breakfast with my boyfriend before hitting the airport. Here’s some pictures from my last visit in Paris, and even though I’m going for work this time – I’m quite sure I’ll both have time to visit Café de Flore and Café Charlot :) See you in Paris <3

paris1 paris2 paris3 paris4 paris5 paris6 paris7 paris8 paris9 paris10 paris11 paris12

(Visited 1,758 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Nikoline 03.10.2015 at 18:52

  Jeg ville elske at tage til Paris, har nemlig aldrig været der.. Håber at du får en god tur ^^.

  TheNormcoreRebel

 • Reply Liz 04.10.2015 at 02:14

  great photos

  http://hashtagliz.com

 • Reply Emma 06.10.2015 at 17:31

  Hvor er den fine kjole fra?

 • You Might Also Like