« 3 ting jeg vil lave i juni
Things I Like #102 »
Heartland Festival 03.06.2018FEATURED ME

One day at Heartland Festival

Torsdag var jeg inviteret med H&M på Heartland Festival på Fyn. Jeg gad egentlig virkelig godt at have været der hele weekenden, da mange af mine venner er der, men med en lille pige og NorthSide Festival i næste uge, så passede det faktisk helt perfekt, at det kun blev til en endagstur og så heldigvis den dag Patti Smith og Lykke Li spillede. Hvor heldig har man lov til at være?

Vi ankom på Heartland ved 14 tiden, hvor H&M havde dækket op til den smukkeste sene frokost i træernes skygge. Det var helt magisk.

506 stod for den lækreste menu med alt fra fjordrejer og hummer til myrer og snegle.

Efter frokosten mødtes jeg op med de her to skønne damer.

Heartland er uden sammenligning den smukkeste festival jeg nogensinde har været på.

Vi hørte Lykke Li og Patti Smith og begge koncerter var helt fantastiske.

Sommer og glade piger

Og efter 10 timer på festivalen gik turen igen hjem til København. Næste år skal jeg helt klart bo der alle dageog så tager jeg Nicholas og Roberta med <3

 

(Visited 1,974 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like