« Black White
Things I like #24 »
23.07.2015BEAUTY ME

Om at gå til frisør / New haircut

palma

Hvis I følger mig på snappen (trineswardrobe), så ved I, at jeg i går var til frisøren. For de fleste er det en dejlig ting, men indtil for relativ kort tid siden var det faktisk en af mine hade-ting.

Den anden dage læste jeg artiklen HER, hvor skønne Emily fortæller, at hun også har ‘lidt af’ frisørangst, og hun giver nogle ret gode råd til hvordan man kan overvinde det. Jeg er kommet mig over min ‘skræk’ for nogle år siden, og jeg tror grundlæggende det handler om at gå til en frisør man stoler på.

De seneste par gange jeg er blevet klippet, er jeg blevet det hos Palma inde i Ny Østergade.Og jeg har været så glad for det. Der er hyggeligt og god stemning, og så starter man med en hovedbundsmassage med en valgfri aromatisk olie (kæmpe win)

Et andet råd fra artiklen er at holde fast på en frisør når man først har fundet en man er glad for, og jeg skal helt sikkert fortsætte med at blive klippet af dygtige Daniella Dif.

If you’re following me on snapchat you probably know that I got my hair cut yesterday. A couple of years ago I hated going to the hairdresser since I always thought the result turned out differently than I wanted to.

But now I’ve finally found the perfect hair stylist that I really trust, and I really like the result. If you ever need a haircut while you’re in Copenhagen go visit Palma in Ny Østergade.

(Visited 2,866 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Rena 23.07.2015 at 10:52

  Ah, I hope really I will also find finally the perfect hair stylist as I still don’t like it to go to the hair-dresser :) Love your shirt!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Trine 24.07.2015 at 09:12

   Thank you Rena
   I hope’ll find a great hair dresser too :)

 • Reply Borislava 23.07.2015 at 15:46

  Your haircut is so fresh! You look great!
  Love from Vienna
  Borislava from http://www.colourclub.at

  • Reply Trine 24.07.2015 at 09:13

   Thank you <3

 • Reply Sophie 23.07.2015 at 19:27

  Your hair is lovely! I have the same fear of hairdressers too…

  DenimMondays

  • Reply Trine 24.07.2015 at 09:13

   Thank you Sophie
   Have a great Friday

 • Reply Beauty Follower 25.07.2015 at 11:10

  Super cute top!

 • Reply Mine 10 skønhedsbud - TRINE'S WARDROBE 13.03.2016 at 11:46

  […] Bliv klippet regelmæssigt. Jeg havde frisørskræk før i tiden, fordi jeg altid syntes de klippede for meget af, men det handler om at finde en frisør man stoler på, og så oplever man jo faktisk at håret både ser sundere ud og vokser hurtigere. Læs om min frisør HER. […]

 • You Might Also Like