« Trine’s Wardrobe Body Hydrator
Trine’s Wardrobe Care now available in Salling »
27.09.2015BEAUTY

Om at få lavet kunstige vipper / Lashesbylbn

lashes

Jeg havde faktisk aldrig troet at den dag skulle komme, hvor jeg ville have lyst til at få lavet kunstige øjenvipper – bare ordet kunstig får det næsten til at løbe koldt ned ad ryggen ;)

Men som man lærer igennem livet, så skal man aldrig sige aldrig, og efter at utallige af mine veninder det seneste års tid har rendt rundt med de smukkeste dådyr vipper og uden mascara klatter under øjnene, så kunne jeg altså ikke modstå fristelsen længere.

Så onsdag eftermiddag tog jeg forbi Line, der har Lashes By LBN. Line er Danmarks mester i at lave netop kunstige øjenvipper, og for mig var det sindssygt vigtigt at vide jeg kom i de bedste hænder – for en ting er at vipperne er kunstige, men de skal sidde som var de ægte. Det er lidt det samme når man går til frisøren – jeg får ikke farvet mit hår, men hvis jeg gjorde ville det vigtigste for mig være, at det så så naturligt ud som muligt.

Halvanden time senere gik jeg fra hendes salon på Frederiksberg med de smukkeste øjenvipper. Jeg havde frygtet det ville gøre ondt eller at jeg ville få et chok når jeg så mig selv i spejlet, men selvom de var blevet længere, så føltes det helt naturligt, lidt a la når man har mascara på. Og timingen var perfekt – for nu er jeg jo i Spanien, og når man er på ferie gider man absolut ikke have makeup på. Jeg har allerede badet med dem, og de holder så flot.

Glæder mig allerede til at skulle forbi Line igen – som var så skøn. Sød, dygtig og professionel, så hvis I bor i København kan jeg ikke anbefale hende nok. Tjek hendes salon HER.

lashes1

(Visited 5,142 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Sarah 27.09.2015 at 23:51

  Hvor ser det flot ud Trine :)

 • Reply Liz 28.09.2015 at 05:15

  gorgeous smile

  http://hashtagliz.com

 • Reply Mine 10 skønhedsbud - TRINE'S WARDROBE 13.03.2016 at 08:55

  […] Jeg havde jo aldrig troet jeg vil blive tilhænger af ’fake vipper, men jeg må sige mit liv er blevet bare en anelse nemmere. Det ser helt naturligt ud og jeg vågner op og ser frisk ud hver morgen. Jeg får kun lavet vipper hos Lashes by LBN. Læs om min oplevelse med kunstige vipper HER […]

 • Reply Things I like #42 - TRINE'S WARDROBE 25.04.2016 at 08:49

  […] Optankning på vipper som altid lavet af Lashes By LBN. […]

 • Reply Things I like #45 - TRINE'S WARDROBE 23.05.2016 at 11:18

  […] øjenvipper af verdens bedste Line før Elle Style […]

 • Reply Things I like #49 - TRINE'S WARDROBE 25.07.2016 at 09:50

  […] Jeg startede ugen med at besøge bedste Line, der altid fikser mine vipper. […]

 • You Might Also Like