« Things I Like #88 Comosøen II
Mit kæreste materialistiske eje »
09.10.2017ME

October last year

Nogle gange synes jeg det er sjovt at se tilbage på, hvor meget der kan ske på kun et år.

Sidste oktober var der fuld skrald på – jeg var netop kommet hjem fra modeuge i New York, nu skulle jeg til modeuge i Paris og derefter igen til New York sammen med H&M.

Nicholas havde værts-tjansen på P3 guld og der var generelt fuld gang i den med fest og ballade og masser af arbejde.

Det var også i oktober at vores liv ændrede sig for altid – det var her – dagen efter P3 guld faktisk, at vi fandt ud af at jeg var gravid og at vi skulle være forældre.

Et år senere står vi her – forlovet og med jordens dejligste baby og alt er forandret, men alligevel ikke – for det virker som om hun altid har været en del af vores liv, og Nicholas og jeg er mindst ligeså meget kærester og forelsket som vi var for et år siden.

Rammerne er dog forandret, og jeg hverken rejser, fester eller arbejder så meget som før, men gud hvor ville jeg ikke bytte oktober 2017 med noget andet i verden.


It’s crazy how much life can change in just one year. Last October I was working and traveling all the time – I just got back from NYFW, then I went to Paris for fashion week, and then back to New York for the H&M x Kenzo launch.

I just got back to Copenhagen for the big p3 Gold show that my boyfriend was hosting, and it was the day after that show we found out that we were going to have a baby <3

PARIS oct 2016

NEW YORK oct 2016


COPENHAGEN oct 2016

(Visited 1,726 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Emilie 09.10.2017 at 09:48

  Hvor er den fine røde pyjamas på billederne fra København fra?

 • Reply Mille Sofie 09.10.2017 at 18:46

  Hej Trine :)
  Jeg er forholdsvis ny læser her på bloggen. Havde hørt om dig i maaange år (og prøvet nogle af dine lækre produkter, jeg sværger stadig til din hårolie og dry shampoo), men havde af en eller anden grund fejlagtigt aldrig tjekket bloggen ud indtil for 3-4 måneder siden, og været fast læser siden da :) Grunden til jeg fandt dig er fordi jeg elsker Nicholas som radiovært, og jeg stalkede ham på instagram og fandt så ud af I var kærester, og tjekkede så bloggen. Nå, nok om det. Jeg ville bare høre om du ikke ville lave et indlæg om dig og Nicholas? Altså, hvor længe I har været sammen, hvordan I fandt sammen osv. Medmindre du allerede har lavet sådan et indlæg? Eller bliver det for privat? Anyway, JEG ELSKER DIG OG BLOGGEN! Og Nicholas ikke mindst, verdens bedste radiovært!
  xx

 • You Might Also Like