« 3 Goodies: David Bowie Boots
Things I like #52 »
Copenhagen 28.08.2016GUIDE THINGS

New Season AW16 – My favourite Trends

newseason

I næste uge går vi ind i september, hvilket vil sige den første officielle efterårsmåned. De nye varer tikker ind på diverse webshops, og jeg synes personligt nogle gange det kan være svært at navigere i, hvad man skal gå efter.

Hvert efterår opdaterer jeg gerne garderoben med nogle klassiske lækre efterårsvarer så som cashmere strik, måske en ny vinterfrakke, støvler og lækre uld herrebukser, men jeg elsker også at lege med nogle af sæsonens tendenser.

Jeg kigger altid mine yndlings designers kollektioner ud for at finde ny inspiration til garderoben, og efter at have set utallige billeder igennem, så får I her en oversigt over mine 5 yndlings trends for efteråret 2016. Tag et kig i galleriet nedenfor – du bladrer ved at trykke på de hvide pile i siden af billedet.

_______

Next week is the official start of Autumn. The new season items are ticking in on my favorite webshops, and sometimes I find it hard to navigate in all the beautiful pieces. Each Autumn I update my wardrobe with some classic Winter items such as cashmere sweaters, a new coat, boots and wool mens pants… But I also love to incorporate some of the new trends to my wardrobe.

I’ve been looking through the collections of all my favorite designers, and noted what I liked and what details I saw a lot of. So here you have my 5 favorite trends for fall 2016. Take a look in the gallery below.

(Visited 1,912 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply New Season AW16 – My favourite Trends - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com 28.08.2016 at 09:43

  […] post New Season AW16 – My favourite Trends appeared first on TRINE’S […]

 • Reply Eyes on: Ruffle Mania - TRINE'S WARDROBE 07.09.2016 at 07:35

  […] I husker indlægget HER, hvor jeg viste mine 5 favorit trends den her sæson. Nu er det tid til at kigge lidt nærmere på […]

 • Reply Eyes on: Extra Long Sleeves - TRINE'S WARDROBE 14.09.2016 at 07:40

  […] Se mine 5 favorit tendenser til efteråret og vinteren HER […]

 • Reply Eyes on: Velvet - TRINE'S WARDROBE 21.09.2016 at 09:46

  […] er nået til tredje del af min føljeton om mine favorit tendenser den her sæson – velour! Der var allerede ret meget velour sidste efterår, men i år boomer det endnu […]

 • Reply Eyes on: Mens Wear - TRINE'S WARDROBE 29.09.2016 at 07:28

  […] Det er egentlig ikke noget unikt for den her sæson, at jeg har et svagt punkt for herregarderober og jeg elsker at inkorporer maskuline ting i mine egne outfits. Uld bukser, herreskjorter, rundhalsede t-shirts og strik, kantede tasker og sneakers. Den her sæson har mange af designerne heldigvis den samme kærlighed til maskuline items. Kig med her i fjerde omgang af mine yndlings tendenser for efteråret og vinteren. […]

 • Reply Eyes on: Glossy - TRINE'S WARDROBE 12.10.2016 at 07:39

  […] Se en oversigt over mine favorit trends HER […]

 • You Might Also Like