« Things I Like #60
Christmas means RED »
22.11.2016THINGS

New in: Shell + Plissé

Jeg elsker smykker! For mig kan man dele smykker op i to kategorier – dem jeg går med hver dag (her i blandt min forlovelsesring) og så dem jeg kun bruger en gang i mellem. Jeg bruger især rigtig ofte øreringe som et styling-værktøj til at peppe et hverdagsoutfit eller fest look op på.

Jeg har netop tilføjet de her to smukke øreringe til min samling som begge er perfekte til at gøre et outfit mere festligt. De er begge fra Jane König. Det ene par ligner smukke vinrøde vifter (HER) og de andre er guld muslingeskaller (HER)

____________________

I love jewlery! I divide my own jewlery into two categories – The ones I wear every single day (like my engagement ring) and then the jewellery I use every now and then to spice up an outfit.

I especially got a soft spot for earrings and I just added these two pairs from Jane König to my colletion. Wine red plissé earrings (HERE) and gold shells (HERE) – they’ll both be perfect to make an everyday look a bit more festive.

janekonig2

(Visited 2,078 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Johanne Marie Schack 29.11.2016 at 16:27

    Hej Trine.

    Virkelig smukke smykker.
    Jeg er vildt interesseret i at høre hvor du har købt dine fine brevvægte henne (især den med mælkebøtten indeni) – det er bare så super fine!

    Vh Johanne

  • You Might Also Like