« Things I like #41
Eyes on: Triangle Bikinis »
Sponsored Poast 19.04.2016health ME THINGS

#MYPARK with Ivy Park

ivypark

Jeg er sjældent helt op at køre over designsamarbejder, men da jeg hørte at Queen B sammen med Topshop skulle lancerer en sportskollektion kunne jeg ikke få armene ned. IVY Park er navnet på Beyonces træningsmærke, der netop er lanceret hos Zalando, og tanken med kollektionen er, at den skal udviske grænserne mellem sportstøj og hverdagstøj, hvilket er lykkes mega godt. Der er alt fra tights, sweatshirts, shorts, små toppe og bodystockings og det hele stråler så meget af Beyonce.

Selve navnet Ivy Park har kollektionen fået, da det var dér Beyonce som ung løb og trænede, og i den forbindelse har Zalando spurgt mig til, hvad min yndlings park er.

________

I’m so excited that I’ve been chosen as one of the ambassadors of Queen B’s new workout collection IVY Park that has just launched at Zalando (here). Below you can see me wearing some of my favorite styles from the collection in my favorite park called Ørstedsparken here in Copenhagen. What’s your favorite park?

ivypark2

Generelt er jeg rigtig vild med hvor mange skønne parker der er i København, og jeg bruger mange af dem. Jeg elsker Fælledparken, Superkilen (den røde plads), Frederiksberg Have og Botanisk Have, men min absolut favorit park er Ørstedsparken.  Udover at parken er den der ligger tættest på hvor jeg bor, så er den for mig også den smukkeste og mest magiske park i København. Gemt bag en masse bygninger ligger den som en slags oase med smukke statuer og den store fine sø.

ivypark1
Når jeg løber rundt om søerne slutter jeg stort set altid af med en runde i Ørstedsparken. Der er en helt speciel ro, og terrænet er relativt kuperet, så jeg kan virkelig bruge den sidste skud energi på trappeløb og løb op og ned af bakker. Derudover er der masser af bænke man kan bruge til styrketræning og en fantastisk legeplads, der også er genial til styrketræning.

ivypark4

 

En perfekt park kan også bruges til andet end træning, og efter arbejde mødes jeg  ofte med venner i Ørstedsparken og soler, spiser mad og drikker vin. Andre gange tager jeg derover selv med en kaffe og en bog. Der er så mange kroge, så man føler man kan sidde lidt for sig selv i modsætningen til større åbne parker.

ivypark3

Hvad er din yndlingspark? Jeg vil vildt gerne høre jeres historier og måske få inspiration til at besøge parker jeg ikke i forvejen kendte?

Og husk at tjek hele IVY Park kollektionen ud hos Zalando HER

(Visited 1,943 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Rena 19.04.2016 at 12:31

  Congratulations! And I like the look you show here :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Sarah 20.04.2016 at 07:50

  Absolutely love these pictures <3

 • Reply Satina Wandel 24.04.2016 at 03:47

  Du skulle kigge forbi Lindevangsparken på Frederiksberg. Den er også god at løbe i :D

  http://satinawandel.dk

 • Reply Things I like #42 - TRINE'S WARDROBE 25.04.2016 at 08:50

  […] Og en enkelt weekend træning blev det også til i opturs Ivy Park tøj. […]

 • You Might Also Like