« A pink hoodie and a 90s skirt
TAK TAK TAK, og et outfit »
Copenhagen 19.01.2017OUTFITS

My favourite outfits from 2016 Part I

bestof

Vi er allerede halvt inde i januar, men jeg synes nu stadig ikke det er for sent at gøre lidt mere status over 2016. Jeg har tidligere delt de 10 mest populære indlæg på bloggen (se indlægget HER) og nu er det tid til at kigge lidt på nogle af de mange outfits jeg har postet i det forgangene år.

Jeg deler det op i to indlæg, og starter her med mine egne personlige outfit favoritter fra første halvdel af 2016, og det skønne er at se, hvordan man med alderen bliver mere og mere sikker i sin stil og ikke skifter som vinden blæser – jeg vil i hvert fald uden at blinke med glæde iføre mig alle de her outfits igen i 2017.
__________________

Here’s a throwback to some of my favourite outfits from 2016. I’ll start off with pictures from January to June

Berlin Fashion Week wearing Malaikariass (here)

outfits

Denim and stripes are always a good combo (here) – colourful fur in Stockholm (here)

H&M Studio pyjamas in Tulum (here)

outfits3

Chanel tee (here) – red señorita in Mexico (here)

outfits4

Sailor coat and leopard (here) – Pyjamas in Paris (here)

outfits5

CLOSED (here) – The perfect suit (here)

Duck feet (here)

outfits6

Kawaii (here) – Bubble (here)

outfits11

Red + Blue (here) – J.W. Anderson (here)

(Visited 2,940 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply kathrine johansen 19.01.2017 at 09:56

  Du har den smukkeste stil, gid jeg kunne gå i det samme! :)

  God dag http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

 • Reply Sarah 20.01.2017 at 07:43

  Jeg elsker din stil!

 • Reply I 21.01.2017 at 14:45

  Du skriver at det er fedt at blive ældre, og mærke at man har fundet sin stil, og så tænker jeg på, om der er et specielt tidspunkt, hvor det gik op for dig, at du havde fundet din sil.

  Tak for god læsning :)

 • You Might Also Like