« New York, New York
christmas »
03.12.2013ME PRESS

my beauty favourites.

mitbade

Lige nu sidder jeg i lufthavnen på vej mod Milano, hvor jeg skal være de næste 24 timer. Mit fly er forsinket, synes virkelig altid det er sådan især når man skal virkelig tidligt op om morgenen!!? Det gode er dog, at jeg lige kan nå at dele det her med jer inden jeg sætter mig op i flyet.

I sidste nummer af Cover var vores skønhedsredaktør Liv nemlig på besøg i mit hjem. Vi havde de hyggeligste timer, hvor vi snakkede om mine  yndlings produkter, hår tips og meget mere.  Resultatet kan I se ovenfor, og på Livs blog kan I se endnu flere billeder og få endnu flere tips. Tjek den HER

Right now I’m in the airport waiting for my flight to Milan where I’ll be spending the next 24 hours! My flight is delayed – It seems like it always happens when you have to get up crazy early to catch a flight?! Anyways I can’t wait to get back to Milan and maybe do some shopping :) While I’m waiting I just wanted to share this article from Cover. Liv Winther who’s the beauty editor visited me and took pictures of my favourite beauty products. Unfortunately the article is in Danish but hopefully you can get a hint anyways :) Have a lovely day.

(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP 03.12.2013 at 11:39

    Godt gået endnu en gang Trine :D

  • You Might Also Like