« Lidt snak om flatterende kjoler
Mit kæreste materialistiske eje »
03.10.2017OUTFITS

Mønstermix

Er der en ting, der har været en slags rød tråd igennem mine snart 9 år(!) som såkaldt modeblogger (og ja du læste rigtigt – 9 år.. det er jo helt vanvittigt.. må snart lave en form for 9 års-status-indlæg) så er det min glæde for farver og mønstre, og rigtig gerne sat sammen på en måde, hvor det ikke matcher, men alligevel giver mening når det er sat sammen.

During my almost 9 years of blogging one thing has been the same – my love for prints and colors and especially if they’re mixed and matched.

Sådan et “typisk mig” outfit havde jeg på en af dagene ved Comosøen sat sammen af to af mine yndlings print nemlig blomsterprint og det gode gamle leopard print.

I was wearing such a look one of the days at lake Como. Here I combined two of my favorite prints – flower print and the good old leopard print.

| SHIRT Baum und Pferdgarten (here) | SKIRT Ganni (here) | SNEAKERS New Balance (here) |

(Visited 1,635 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Josefine 03.10.2017 at 12:34

  Ser fantastisk ud? Hvilken barnevogn havde I med. Kan se at I ikke havde jeres Stokke med? ? Står nemlig selv og overvejer at købe en Stokke. Og er dine kjoler fra Realisationpar også gode til amning? KH

  • Reply Trine 03.10.2017 at 18:30

   Kære Josefine
   Vi havde Cybex Mios vogn med, da den er super lille, god og rejsevenligt.
   Realisation Par kjolerne er geniale til amning, da de er nemme at åbne :)
   KH Trine

 • Reply Julie 05.10.2017 at 10:19

  Godmorgen!

  Jeg er egentlig vildt nysgerrig hvordan du ville bruge/r nederdele om vinteren! Jeg ville selv ønske at jeg kunne gå med nederdele om vinteren men er egentlig ikke så glad for strømpebukser, så det er altid kun om sommeren eller de varmere dage at jeg kan det. Hvordan gør du?

  Knus

  • Reply Trine 05.10.2017 at 11:02

   Kære Julie

   Tusind tak for din besked. Der kommer faktisk en lignende guide om nederdele i næste uge :)
   Men kort sagt, så vil jeg bruge dem med langskaftede støvler.. Men ikke lårkorte nederdele – Tænker mere 3/4 længde nederdele og så støvler under – jeg er nemlig heller ikke kæmpe fan af strømpebukser-looket.
   Alternativt kan man gå all in og være lidt Balenciaga agtig med farvede strømpebukser – det synes jeg kan se ret sejt ud, så det bliver et look og ikke kun noget man har på fordi det er praktisk.

  You Might Also Like