« October last year
Things I Like #89 »
Sponsored by PANDORA 13.10.2017ME OUTFITS

Mit kæreste materialistiske eje


Der er intet som smykker, der kan have affektionsværdi, og som man virkelig kan have et helt specielt forhold til. Jeg tror vitterligt jeg kan huske, hvornår og af hvem jeg har fået alle mine smykker, og jeg elsker også selv at give smykker til veninder og familie – fordi et smykke er noget helt specielt, og noget der ikke forgår på samme måde som fx tøj og sko


Min forlovelsesringe sammen med et uddrag af mine favoritter fra PANDORAS efteråskollektion

Mit dyrebareste smykke fik jeg for 11 måneder siden. Det var den klareste og flotteste november dag i Præstø, d. 11.11 for at være præcis – dagen hvor Nicholas friede til mig med den allermest perfekte guld ring. Jeg er stadig så imponeret over hans valg af ring – uden hjælp fra nogen overhovedet – og så fatter jeg heller ikke, hvordan han kunne holde det skjult så længe som han gjorde.. Både processen hvor ringen blev lavet, men også på selve dagen, hvor jeg heller ikke havde noget som helst på fornemmelsen.

Oftest matcher jeg min forlovelsesring med mine to sløjferinge fra PANDORA – Find Sparkling Bow ring HER

Min forlovelsesring forestiller en engels ansigt og symboliserer så mange ting for os – bl.a. at vi lige havde fundet ud af, at jeg var gravid med Roberta. Hver evig eneste dag sidder den på min hånd, og jeg bliver aldrig træt af at kigge på den…. Både fordi den er vanvittigt smuk, men også fordi dens udtryk ændrer sig helt vildt alt efter hvilke andre smykker jeg styler den med.

Netop det faktum at smykker ændrer look alt efter hvad de bliver sat sammen med, er en anden ting jeg elsker ved smykker.
En guld ring får virkelig lov til at stråle og shine når den er sat sammen med sølv ringe. En guld ring sat sammen med andre guld ringe giver en smuk helhed, og så elsker jeg også udtrykket, hvis man mikser både sølv, guld og rose gold – ligesom jeg har gjort her med forskellige ringe fra PANDORAs efterårskollektion.

HAND 1 | PANDORA Sparkling Bow Ring (HER) | PANDORA Sparkling Bow Ring (HER) | PANDORA Geometric Lines (HER) | ENGAGENT RING|
HAND 2 | PANDORA Shimmering Wish (HER) | PANDORA Hearts of PANDORA Halo (HER) |
| PANDORA Droplets Ring  (HER) | PANDORA Classic Elegance Ring (HER) |

I kan se meget mere til PANDORAs smukke efterårs kollektion HER og husk også at tjek Do See Wonderful kampagnen ud HER

(Visited 3,864 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Sarah 13.10.2017 at 23:23

    Smykker er virkelig noget helt særligt.
    Jeg er vild med den måde du mikser de forskellige materialer :)

  • Reply Sally 16.10.2017 at 21:37

    Hvor er dit outfit fra?

  • You Might Also Like