« 3 Goodies: Hoodies
Knee high »
30.08.2017THINGS

Mini Me

Da vi var til tidlig kønsscaning i uge 14 var jeg helt ligeglad med hvilket køn vores baby var, men jeg var selvfølgelig nysgerrig. Jeg husker, at da jeg lå på briksen, så var det eneste jeg faktisk kunne fokusere på, at hjertet blinkede og at baby var sund og rask.

Resultatet af kønsscanningen kender I jo til, og selvom jeg vil elske også at have en dreng, så er der altså et eller andet helt specielt over at have en pige når man selv er kvinde… eller sådan har jeg det i hvert fald.


Netop forholdet mellem mor og datter fejrer Mytheresa de her dage med en Mini Me popup. Her sælger de matchende mor og datter sko fra designere som Charlotte Olympia, Dolce & Gabbana, Aquazurra og Gucci.

Mærkevarer og det at matche mor og datter kan nemt kamme over, men jeg kan nu alligevel ikke stå for Gucci loafersene og de små katte ballerinaer fra Charlotte Olympia.

Skoene er stadig alt for store til Roberta, men jeg ville alligevel lige dele nyheden med jer, hvis nogle af jer har nogle større børn.

Hele Mini-me kollektionen fås på Mytheresa fra i dag HER.


Today Mytheresa launches a mini me popup shop where you can buy matching mom and daughter shoes from designers such as Charlotte Olympia, Dolce & Gabbana, Aquazurra and Gucci. Such a cute idea and I’m already in love with Charlotte Olympia’s cat ballerinas and the cutes Gucci loafers.

You can check out the whole collection at Mytheresa (here)

 

(Visited 2,365 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like