« Eyes on: Chunky Sandals
Eyes on: French Riviera vacation mood »
17.06.2016FOOD GUIDE

Mine 8 favoritsteder i Århus

aarhusguide

 

Jeg er i smilets by. Jeg ankom i går på min fødselsdag og skal være her de næste 3 dage i forbindelse med NorthSide Festival. Jeg har faktisk været ret meget ‘hjemme’ på det sidste, og jeg elsker at være tilbage i Århus. Derfor er det jo totalt oplagt at lave en lille guide til Jyllands hovedstad, så her kommer mine 8 favorit spots i Århus. Jeg har samlet  sunde frokoststeder, gode vinbarer og ikke mindst nogle rigtig gode restauranter i TW’s Århus Guide. Tag et kig i Galleriet nedenfor. Du bladrer ved at trykke på pilene.

(Visited 5,423 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Kirstine 17.06.2016 at 17:08

    Dejligt med lidt inspiration til spisesteder!

  • You Might Also Like