« Mig og 2017 med Josephine Bredsted
Mig og min modeuge med Trine Kjær »
15.01.2017PEOPLE

Mig og 2017 med PR chef hos Designers Remix Jakob Gjørtsvang Lauridsen

Det er sjældent vi har mænd herinde, men nu skal det være, og den her mand arbejder da også med kvindetøj, så på den måde giver det hele måske lidt mening.

Han hedder Jakob, og vi har været venner i en håndfuld år efterhånden. Jakob er PR chef hos Designers Remix, ivrig rejseentusiast og så er han måske blandt de mest festlige mennesker jeg kender. Jeg har taget en snak med ham om de bedste minder fra 2016 både privat og karriere-mæssigt, vi snakker nytårsaften og nytårsforsætter og hvilket ord han har brugt for meget i det forgangne år.

newyear-jakoba

Navn: Jakob Gjørtsvang Lauridsen 
Alder: 27 år 
Beskæftigelse: PR Chef hos Designers Remix

HVAD GLÆDER DU DIG MEST TIL VED 2017
Jeg glæder mig (allerede) til sommeren. Det er nok den årstid, hvor jeg lever allermest og allerbedst. Den er for mig grillaftner, sene nattetimer på altanen, saltvand i håret, fest(ivaller), modeuger og rejser.

BESKRIV 2016 MED TRE EMOJIS 

newyear-jakob

HVOR SKAL DU REJSE HEN I DET NYE ÅR 
I det nye år har jeg New York allerøverst på min Bucket List. Jeg må simpelthen finde tid til at opleve den by. Derefter bliver det Barcelona, Berlin, London og Tel Aviv.. Ja, jeg får lidt travlt på rejsefronten i 2017. Det er totalt usandsynligt, at jeg når det hele, men man har jo lov til drømme, før realiteterne rammer mig i det nye år.

DET BEDSTE VED 2016 
Det er svært at udpege én bestemt ting, da jeg har haft mange succesoplevelser både privat og på jobbet. I 2016 blev jeg onkel for 4. gang til min dansk-irske niece Ivy og reserve-onkel til min ældste venindes første barn, Johanna. Og så havde jeg glæden af at invitere mine bedste venner på ferie i mine forældres hus i Spanien. Og så er jeg netop hjemvendt fra en weekend i Budapest, hvor min fødselsdag er blevet fejret på bedste balkanmanér. Andre højdepunkter kunne være nøgenbadning under Distortion, Sarah og Busters havebryllup, alle de utallige it-girls klædt i Designers Remix gennem året, Daniel flyttede endelig tilbage til Vesterbro, og så var jeg projektleder på Designers Remix første kampagnevideoer.
newyear-jakob6
DIT SOUNDTRACK FOR 2016 
Rihanna – ANTI albummet. Jeg var så heldig at få billetter til hendes koncert i København i fødselsdagsgave sidste år. Den koncert står helt sikkert også højt på min liste over bedste oplevelser i 2016.

GODE VANER, DU VIL TAGE MED DIG IND I 2017 
I 2016 intensiverede jeg for alvor min træning (ikke nødvendigvis min sundhed, men det skal nok følge trop). Jeg havde personlig træner i de første 6 måneder, og jeg er efterfølgende nu startet til crossfit. Jeg har fået blod på tanden med crossfit, så det er helt sikkert noget jeg skal dyrke lidt i 2017.

 DIN SJOVESTE NYTÅRSAFTEN 
Min sjoveste nytårsaften var sidste år, hvor vi holdte russisk mafia tema, hvor vi sad rundt om bordet med store pelshatte på og fake diamanter i ørene. Som det ses på billedet gjorde Sandra og Ismar deres for at vi vandt årets Cofoco konkurrence. Aftenen toppede, da vi sprang to kæmpe konfettirør i Emils stue på 20 kvm. Klokken 00.00 stod vi på Sønderboulevard og så Københavns himmel blive lyst op af glimmer palmer. Det var en rigtig god start på et godt år.

newyear-jakob4

EN SERIE HAR DU SET MEST  I 2016 
Mit nytårsfortsæt i 2015 (Ja – jeg havde faktisk ét i 2015!) var at se Game Of Thrones, og den serie fik jeg set på kun 2 uger. Det var…intenst. Og så er jeg naturligvis også blevet revet med af vores allesammens norske gymnasieklasse i SKAM. Først tænkte jeg, at jeg egentlig ikke havde lyst til at genoplive de kedelige minder, der kan være forbundet med at starte i gymnasiet som ung teenager, men nu er vi på stadiet, hvor jeg bander over at afsnittene kun varer 20 min. Det er så hårdt for mig.

HVIS DU SKULLE LAVE NOGET ANDET, END DET DU GØR – HVAD SKULLE DET SÅ VÆRE (JOBMÆSSIGT) 
Jeg har faktisk siden barnsben drømt om at blive kirurg. Drømmen fulgte mig hele vejen gennem gymnasiet, hvor jeg nørdede både biologi, fysik, kemi og matematik. Der gik lidt for meget fest og farver i den til, at snittet tillod optagelse på det studie, og det var der nok en mening med. Men jeg har altid vidst, at jeg gerne ville arbejde med mennesker, så hvis jeg skulle finde på noget andet at lave, ville det nok være HR-relateret.

HVILKE MENNESKER HAR DU TILBRAGT MEST TIL MED I 2016 
Jeg har brugt en masse tid med mit Vesterbro crew, min Københavnerfamilie- og min guldgruppe af skønne mennesker i min omgangskreds bestående af Anna, Lea, Sandra, Emil, Daniel og Rebecca <3 Tak for et fantastisk år!

newyear-jakob5

ET ORD, DU BRUGTE FOR MEGET I 2016 
Jeg har brugt ordet “ægte” ustyrligt meget. Selv min chef har nu taget ordet til sig. En sætning du vil høre mig sige for tiden er f.eks: “Mit hår skal være langt (…), altså ægte langt!”.

EN TING OM DIG, SOM FOLK VILLE BLIVE OVERRASKET OVER AT VIDE 
Jeg er “allergisk” overfor høje, pludselig lyde. Vi snakker typen, der bliver bange, når bilerne dytter på gaden. Derfor vil folk, der ikke kender mig også opleve, at mine skabslåger i køkkenet ofte står åbne, fordi jeg ikke kan lide lyden, når de smækker. Soft-close er min bedste ven.

NYTÅRSFORSÆT 
Jeg er egentlig ikke så glad for nytårsfortsætter. Jeg kunne svare “Redde verden og skabe fred på jorden”, men der kan jeg vidst ikke andet end at skuffe. Hvis jeg dog skal svare noget, vil jeg sige at jeg skal i ringe noget oftere til min mor i 2017. Jeg har hørt noget om, at hun vidst savner mig engang imellem. Og jeg savner egentlig også hende.

Læs Mig og 2017 med Head of PR and Communication hos Baum und Pferdgarten Josephine Bredsted.

(Visited 1,572 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like