« Postkort fra sommerlandet med Eva Bo Geisler
Postkort fra sommerlandet med Josephine Bredsted »
16.07.2017PEOPLE PREGGO

Mig og mit barn med Kia Ellegaard / Youbetterbefierce

Mange af os savner Kias blog – youbetterbefierce, men jeg har heldigvis lokket hende til at snakke lidt herinde i stedet. For siden bloggen lukkede er Kia blevet mor til den fineste lille pige Cornelia, og her fortæller hun lidt om livet som nybagt mor. Tag et kig med nedenfor.

Navn: Kia Ellegaard 
Alder: 30 år 
Børn: Cornelia fra d. 1.maj 2017 
Beskæftigelse: Digital projektleder, på barsel 

BESKRIV EN TYPISK MORGEN HJEMME HOS JER 
Jeg er indtil videre heldig at have et barn der sover mellem 7-10 timer i træk hver nat, så ligeså snart Cornelia vågner, skal hun have mad. Efter dagens første måltid bruger vi en time eller to på at hygge og kigge hinanden dybt øjnene, mens vi stadig befinder os i sengen i vores nattøj. Det er den bedste tid på hele dagen, og jeg sætter stor pris på en veltilpas og lykkelig morgen-baby.

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE MOR 
Det er helt klart den mærkelige, men dejlige boblen og brusen, jeg føler i mit hjerte, når jeg er sammen med mit barn. 

HVORDAN GØR DU DIG KLAR PÅ 5 MINUTTER
Jeg kører den typiske barselsknold sammen med sikre outfits, der altid virker og så en farvet
cc-cream til ansigtet. Done på 5 minutter! 

HVAD SAVNER DU MEST VED LIVET FRA FØR DU BLEV MOR 
Jeg savner spontanitet og nærhed med min mand. Det dér med, at man bare gjorde hvad man ville, når man ville og ja, så hele weekender, der foregik helt uforstyrret i en tæt ske med min mand. 

BEDSTE TIP TIL SELVFORKÆLELSE UNDER DIN GRAVIDITET 
Jeg fik gravid-massage ret langt henne i min graviditet og det var virkelig fantastisk! Derudover så er det guld værd at tage hele dage i sengen med snacks, søvn og Netflix inden babys ankomst. 

BESKRIV DIN BARSELSPERIODE MED 3 ORD 
Indtil videre: Chill, hygge, no stress

HVORNÅR FØLER DU DIG MEST MOR-AGTIG
Det gør jeg, når Cornelia er ked af det, og jeg er den eneste der dur for hende. Og så når jeg har gylp overalt og lort under neglene..

NETSHOPPING ELLER FYSISK SHOPPING 
En kombination af begge. Jeg elsker at ose i butikker både fysisk og online. Jeg kan bruge mange timer på at lægge ting og sager i min mentale indkøbskurv. 

HVAD GØR
DU, NÅR DU HAR EN ‘FRI’ AFTEN
 
Min datter er stadig så ny, så har ikke haft en fri-aften endnu. Men når det sker, så indeholder den forhåbentlig noget med vin, musik og mad. 

DET VÆRSTE RÅD DU HAR FÅET SOM MOR 
Har ikke fået et dårligt råd, som sådan. Men jeg kan ikke så godt lide, når folk med børn er bedrevidende og lidt glemmer at alle børn og især deres forældre er forskellige, og vi alle gør ting på forskellige måder. 

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN 
Solbriller og Cornelias sutter. 

EN TING, SOM DIN MOR HAR LÆRT DIG, SOM DU VIL GIVE VIDERE TIL DINE BØRN 
Min mor har lært mig, at man ikke skal finde sig i noget og stå op for det man tror på. Min mor er dog en del mere stædig og skrappere end jeg er – så jeg har valgt at tage det med mig på en lidt mindre kompromisløs måde end min mor. Den del vil jeg gerne give videre til min datter. 

BEDSTE FAMILIEUDFLUGT-STEDER I KØBENHAVN 
Tænker at alt, der foregår udenfor er nice med en barnevogn, hvert fald her i forår- og sommerperioden. 

SURVIVALKIT TIL FØDSELSSTUEN
Bare husk en hårelastik, læbepromade og uldne sokker, så skal det nok gå.

HJEMMELAVET MAD ELLER TAKEOUT 
Altid hjemmelavet. Min mand er sindssyg i et køkken og laver bedre mad end de fleste take-out steder. Hvis jeg ikke havde ham, så ville jeg nok leve af take-out. Jeg elsker mad, men hader at lave mad!

DIT BEDSTE RÅD TIL EN KOMMENDE MOR 
Gå efter din fornemmelse, for du har altid ret.

SKAL DU HAVE FLERE BØRN 
Ja, det tror jeg – hvis jeg husker at glemme, at jeg havde en ret voldsom fødsel første gang..

Læs mig og mine børn med Sara Rostrup HER

(Visited 6,406 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like