« Karrierekvinde og mor med Sara Bro
Mig og min festival »
01.05.2016PEOPLE

Mig og mine jeans med Marie Jedig

migogminejeans-marie

Marie Jedig er hyper aktuel pt. Hun har netop lanceret en kollektion for Storm og Marie og i sidste uge udkom hendes bog ‘Nu’ som jeg personligt glæder mig meget til at læse.

Jeg har kendt Marie i ret lang tid efterhånden. Vi bliver ret ofte booket til de samme ture med brands som fx. HER, og jeg har altid totalt optur når jeg hører Marie skal med – for Marie er det bedste selskab.

I forbindelse med hendes denim kollektion for Storm og Marie tænkte jeg at det var oplagt at høre lidt mere om hendes eget forhold til jeans. Jeg har før snakket om mit forhold til jeans HER

Så læs med her, og hør om hendes første par jeans, største fejlkøb og få hendes bedste stylingtips.

Navn: Marie Jedig  
Alder: 24 år 
Beskæftigelse: modeblogger på mariejedig.com

DIT FØRSTE PAR JEANS
Det første par som jeg virkelig husker, var et par skinny, lyse Diesel jeans uden baglommer, som jeg bar på min Blå Mandag. Alle pigerne i min klasse hypede på dét tidspunkt over Diesels jeans, som kun gik ned i en str. 24 – og lillebitte Marie 13 år kunne selvfølgelig ikke engang passe den mindste størrelse! Jeg måtte derfor ned i en børnetøjsbutik og finde et par i str. 11 år, som endda måtte syes ind.

HVOR MANGE PAR JEANS EJER DU
Jeg er en rigtig jeans-pige, og ejer lige nu 15 par. Jeg er god til at få sorteret ud i min garderobe generelt, hvilket også gælder jeans.

SKINNY ELLER VIDDE
En blanding, tror jeg. Skinny jeans er ikke det bedste til min krop, og vidde jeans kan blive lidt for meget en trend ting – så et par behagelige, højtaljede “mommy” jeans er nok at foretrække.

DIT NÆSTE JEANS KØB
Ligesom resten af branchen, er jeg helt på toppen over Vetements fortolkninger af klassiske jeans. Rekonstruerede og ripped jeans er the shit lige nu, og et par let oversized Vetements jeans i to forskellige typer denim er højst på ønskelisten.

DIT STILIKON
Jeg er meget inspireret af mine veninder, som har upåklagelig god smag – men stylist Nike Felldin og selvfølgelig it-girl Elin Kling er blandt favoritterne.

STØRSTE JEANS FEJLKØB
De gange, jeg har købt jeans, der ikke passer i min krop eller som er ubehagelige at have på. Det er desværre sket for mange gange. Regel nr. 1: Du skal føle dig godt tilpas i dine jeans!

migogminejeans-marie1

DIT YNDLINGS ITEM I DIN KOLLEKTION FOR STORM OG MARIE 
Mit favorit-item fra kollektionen er “Phlox” modellen i lys denim. Det er en klassisk model, som alligevel har detaljer, der “spicer” dem op; såsom de rippede kanter og påsyede pressefolder

DIN YNDLINGSFARVE TIL JEANS
Blå! Og alle afarter faktisk. Det virker mere originalt, og giver en lækker, vintage vibe.

HVORDAN STYLER DU JEANS NÅR DU SKAL UD
Med en stram bodystocking eller top i byen eller en silkeskjorte og høje sko for et mere formelt look. Røde læber, statement øreringe og VOILÁ!

HIGH ELLER LOW-WAIST 
Jeg er ikke særlig høj, og derfor er high waist jeans gode til mig, fordi det tilføjer en smule længde til mine ben. Højtaljede jeans indrammer kvindekroppen, og fremhæver vores naturlige forcer og former, og er derfor klart at foretrække.

HVORDAN PASSER DU PÅ DINE JEANS 
Jeg vasker dem ikke – simpelthen! Det ødelægger farve og pasform, og der er noget lækkert ved at gå jeans til, så de passer perfekt.

DIT YNDLINGS DENIM ITEM, DER IKKE ER JEANS 
En denimjakke er en klassiker, og alle, både piger som drenge, bør eje mindst én.

Du kan følge Marie HER og husk at du kan læse og mit forhold til jeans HER

(Visited 2,999 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 01.05.2016 at 11:23

  I really love Marie Jedig and her style and the interiew here is interesting! So cool her first pair of jeans have been Diesel jeans :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  Giveaway: You can win € 100! He would Pay € 100 for a Crazy Colleague
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Mig og mine jeans med Cecilie Haugaard - TRINE'S WARDROBE 18.05.2016 at 14:15

  […] måneds jeans tema, hvor I bl.a. kunne læse om mig og mine jeans HER og også kunne læse om Marie Jedigs forhold til jeans, og hendes største fejlkøb […]

 • Reply Victoria Holden 10.06.2017 at 12:17

  Hello

  I saw you in Red magazine wearing a lovely pair of third quarters length jeans. Can you tell me where they are from, please?

 • You Might Also Like