« Gravid uge 20 + 21
Gravid uge 23 »
Copenhagen 08.05.2017PEOPLE PREGGO

Mig og mine børn med SneglCille

I dag er der præcis 1 måned og 19 dage til min terminsdato – ergo er der mindre end to måneder til at jeg er nogens mor, og jeg glæder mig helt vildt, men jeg synes samtidig også, at tanken er helt vildt.

Tænk at jeg resten af livet vil have rollen som mor – jeg synes jo en “rigtig mor” er min egen mor. Det bliver vildt spændende, og uden tvivl det største og vigtigste der kommer til at ske i hele mit liv. Et nyt liv som jeg er så klar på, og mens vi kører slutspurten af min graviditet, så har jeg taget fat i nogle af de sejeste mødre jeg kender, og lokket historier ud af dem omkring det at være mor, de deler deres bedste tips til nybagte mødre og hvad man skal have med på fødselsgangen. Alle ting som man som første gangsfødende ikke ved noget som helst om.

Den første er Cecilie Falgren Rubini, måske bedre kendt som SneglCille. Hun har netop født lille Loulou for 1 månedstid siden og er nu i en alder af 30 mor til 3 plus et bonusbarn, så sejt.. Især fordi hun ved siden af også kører livet som selvstændigt og selvom det hele brænder på virker dejligt overskudsagtigt, men også ærlig.

Navn: Cecilie Falgren Rubini 
Alder: 30 år 
Børn: Otto 7 år, Uma 2 år og Loulou på 1 måned.  
Beskæftigelse: Blogger på Sneglcille.dk

BESKRIV EN TYPISK MORGEN HJEMME HOS JER 
Larmende og en anelse kaotisk. Vi er fem mennesker (hver anden uge er vi seks, fordi jeg har en papsøn), så det er noget af et samlebånd at få gjort alle klar og komme ud af døren inden klokken 8, men et hyggeligt samlebånd.

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE MOR 
Jeg tror aldrig, at jeg har grinet så meget, som efter jeg har fået børn. De er som små lækre lykkepiller. Det er enormt livsbekræftende.

HVORDAN GØR DU DIG KLAR PÅ 5 MINUTTER 
Jeg er blevet ekspert i at lægge makeup på få minutter – concealer, mascara, bronzer – og så ryger håret ofte i en høj knold (aka barselsknolden) eller får en tur med tørshampoo. Done!

HVAD SAVNER DU MEST VED LIVET FRA FØR DU BLEV MOR 
Al den tid jeg havde! Tid som jeg tog for givet dengang. Og så måske mit dengang noget fastere maveskind.

NETSHOPPING ELLER FYSISK SHOPPING
Jeg er blevet en meget habil webshopper, og det er også klart det jeg gør mig mest i. Måske lidt for meget til tider.

HVAD GØR DU, NÅR DU HAR EN ‘FRI’ AFTEN 
Jeg elsker en god fest. Så helst noget med drinks og dans.

ET TIP TIL AT SE FRISK UD, SELVOM DU IKKE HAR SOVET I NAT
En god ansigtsscrub og masser af fugt kan udøve mirakler til et træt ansigt. Særligt toppet med concealer og highlighter, og hvis det er helt af helvedes til; Et dobbelt skud espresso og et par store solbriller.

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN  
Vådservietter, chokolade og concealer.

SURVIVALKIT TIL FØDSELSSTUEN  
Blødt tøj, hårelastik, tandbørste og læbepomade er alt sammen ting jeg har været lykkelig for at have ved hånden lige efter mine fødsler.

HJEMMELAVET MAD ELLER TAKEOUT 
Jeg elsker hjemmelavet mad, men for tiden foretrækker jeg nok takeout…

DIT BEDSTE RÅD TIL EN KOMMENDE MOR   
Stol altid på din egen mavefornemmelse, og husk at alt er en fase.

SKAL DU HAVE FLERE BØRN 
NEJ! (Det sagde jeg også for et år siden).

(Visited 7,486 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Eva Kristine Frandsen 08.05.2017 at 16:35

    Jeg er vild med at du spørger mødre der faktisk lige har født. Det er utroligt så hurtigt mødre glemmer, hvordan det var at have en nyfødt!
    Mine taskegengangere er næsten magen til: Snacks, concealer, stofble(!) og sut! En sut i alle tasker og alle jakkelommer. guld værd.
    Stofbleen er vigtig, hvis man gerne vil undgå at lugte af opkast en hel dag, og ellers værdsætter sit tøj en smule.

  • You Might Also Like