« Mig og min mad med Maria fra Vanløse Blues
Mig og min søster med Sara Bro og Fredesblog »
Copenhagen 02.10.2016PEOPLE

Mig og min uddannelse med TW Member Kathrine

Sidste levende billede i min række om kvinder, der har taget seje uddannelser er ingen ringere end min egen ansatte, nemlig Kathrine som jeg før har præsenteret bl.a. HER

Kathrine har ret meget skræddersyet sin egen uddannelse, og det synes jeg er mega fedt, da det slet ikke var noget jeg selv havde fantasi til, da jeg selv stod og skulle vælge uddannelse.

Det har allerede ført hende vidt omkring – fra praktik på Christiansborg, ansættelse hos mig og nu er hun ved siden af også i praktik hos Elle.

Læs hendes historie her, og få hendes bedste tips til at komme igennem uddannelse, jobsamtaler og meget mere. God søndag <3

migogminuddannelse

Navn: Kathrine Rahbek Lindholm Stentebjerg
Alder: 23 år.
Beskæftigelse: Studerer kommunikation på Danmarks medie-og journalisthøjskole i København og er forbindelse med studiet i seks måneders praktik på ELLE og arbejder på Trine’s Wardrobe.

DIT FØRSTE JOB 
Mit allerførste job fik jeg som 14-årig. Jeg arbejdede som opvasker på Nordens største konferencecenter.

HVAD OG HVOR STUDERER DU  
Jeg er i gang med mit sidste år af min bachelor i kommunikation på Danmarks medie- og journalisthøjskole, i København. Lige nu er jeg i praktik på ELLE, og derefter skal jeg skrive min bacheloropgave med et konceptudvikling- og projektledelsesfag ved siden af.

FAVORIT-APP 
Instagram! Det bedste sted for inspiration og overspringshandlinger. ;)

HVAD ARBEJDER DU MED OG HVORDAN HÆNGER DET SAMMEN MED DIN UDDANNELSE 
Jeg arbejder med kommunikation og PR på Trine’s Wardrobe, hvor jeg bl.a. hjælper med indhold til bloggen, laver PR-tekster til Trine’s produkter og udarbejder interviews og produktionsplaner. Derudover, så er jeg i praktik på Elle, hvor jeg sidder på digitalredaktionen. Det hele er super spændende og meget kommunikations- og mediebaseret.

migogminuddannelse-kathrine3

BESKRIV DIN ALLERFØRSTE SKOLETASKE  
Den var lilla med et plastikhjerte foran med pink væske og glimmer i. Der var kun et rum i. Allerede dengang troede jeg nok mere på hvad der var pænt, fremfor hvad der var praktisk.

HVAD ER DET BEDSTE VED DIN UDDANNELSE 
Det bedste er, helt sikkert, at man nærmest selv kan sammensætte sin uddannelse. På mange uddannelser er der en helt klar plan med alle fag. På kommunikation har jeg har et semester med valgfag, som jeg tog på CBS med fokus på visuel kommunikation ift. neurologi, ledelse, projektledelse i den kreative sektor og innovation. Derudover har jeg to praktikforløb af seks måneders varighed. Min første praktik var på Christiansborg i foråret 2015, hvor jeg sad i konsortiet for vækst og globalt ansvar for socialdemokraterne. Her har mine arbejdsopgaver spændt fra bl.a. research, medieovervågning, taler, debatindlæg, nyhedsbreve og facebookstrategier. Her i efteråret, er jeg startet på modemagasinet Elle, hvor jeg arbejder på digitalredaktionen. Jeg har derfor mulighed for at prøve en masse brancher af, inden jeg skal ud på arbejdsmarkedet, og det er helt sikkert en kæmpe styrke.

HVAD HAR DU ALTID I DIT KØLESKAB 
Æg, kyllingepålæg, mager cheasy ost, light sodavand, vasa sport knækbrød, melon og feta.

MEST MINDEVÆRDIGE ARBEJDSOPLEVELSE, INDTIL VIDERE 
Valgaftenen på Christiansborg i 2015. Hele valgkampagnen var meget intens, men at stå på valgaftenen, som også var min sidste dag i praktikken, var en meget speciel oplevelse. Alle de vigtige mennesker, hele stemningen og trætheden efter en valgkamp samtidig med adrenalinen, der pumpede derudaf. Det var en vild oplevelse.

migogminuddannelse-kathrine1

VILLE DU BESRKIVE DIG SELV OM RODET ELLER STRUKTURERET 
Struktureret, helt sikkert.

HVIS DU SKULLE PÅ FERIE I TRE MÅNEDER, HVOR VILLE DU SÅ REJSE HEN 
Jeg ville tage af sted med min bedste rejsebuddy – min kæreste, Jens. Og så tage på en form for roadtrip. Jeg vil gerne køre igennem USA, Australien eller hele Europa med et telt ovenpå bilen, så vi kan improvisere undervejs. Kombinere øde steder med  byer, spise lækker mad, bestige bjerge, slappe af i solen og drikke os fulde i masser af god vin og farverige drinks.

JOBSAMTALE TIP  
Vær dig selv. Og så skal du tro på dig selv, smile, og ikke sælge dig selv for billigt.

VÆRSTE EKSAMEN  
Min fysik-eksamen I 9. Klasse. Jeg havde læst rigtig meget op, men klappen gik helt ned for mig derinde, og jeg fik sagt ting, der slet ikke gav mening! Det var SÅ pinligt! Haha.

BEDSTE MÅLTID PÅ FATTIG STUDERENDES BUDGET 
En af klassikerne fra da jeg boede i London var en wokret med kylling, rød karry-paste i kokusmælk med masser af grønsager og ris til.

Læs mig og min uddannelse med Eva Bo Geisler HER og læs mig og min uddannelse med Cathrine aka RockPaperDresses HER

(Visited 2,050 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Pernille 03.10.2016 at 20:16

  Hej Kathrine,

  Kunne du tænke dig at fortælle mere om dine overvejelser af kandidatuddannelse, hvis du altså vil læse videre? :-)

  Kh Pernille

 • Reply Kathrine Stentebjerg 05.10.2016 at 20:34

  Hej Pernille,

  Ja, det kan du tro. :-) Jeg vil rigtig gerne læse videre. Jeg har primært overvejet CBS – enten Cand.Merc.Kom eller en af deres Cand.Soc. uddannelser. Kommunikation på DMJX har fået forhåndsgodkendt en række kandidater i Århus, men ingen af dem har fanget min interesse, og jeg er også utrolig glad for København. Men jeg har ikke lagt mig fast på noget, så det kan også være SDU, Lund, Malmö eller noget helt andet. :-)
  Kh Kathrine

 • Reply Sofia 06.10.2016 at 19:18

  Virkelig en spændende og original indlægserie, som for min skyld godt måtte have rummet mange flere indlæg!

 • You Might Also Like