« Postkort fra sommerlandet med Emily Salomon
Postkort fra sommerlandet med Laura Storbjerg »
06.08.2017PEOPLE

Mig og min uddannelse med Michelle Kristensen

En af de travleste og mest arbejdssomme kvinder jeg kender, er Michelle Kristensen. Hendes visitkort siger bl.a. iværksætter, kreativ chef, personlig træner, foredragsholder og forfatter.

Michelle Kristensen er altid gået efter at hendes arbejde også skulle være hendes hobby, og her fortæller hun om, hvordan en bachelor i idræt, en kandidat i Human Ernæring (som dog aldrig blev færdig) er endt med MK universet som i dag beskæftiger 23 personer.

Navn: Michelle Kristensen
Alder: 33 år
Beskæftigelse : Founder og CEO i MK virksomheden og blogger på www.michellekristensen.dk/blog


HVAD HAR DU STUDERET
Jeg har læst en bachelor i Idræt og derefter taget kandidat uddannelsen på Human Ernæring. Meeeen jeg fik aldrig færdiggjort min kandidat, da jeg fik nogle arbejdsmæssige muligheder, der gjorde, at jeg tog orlov fra studiet, og ja – så kom jeg aldrig tilbage.

HVORNÅR VIDSTE DU, AT DET VAR DEN VEJ, DU VILLE GÅ
Da jeg var 16 år gammel, sagde jeg, at jeg skulle skrive for iForm bladet, når jeg blev voksen. Og som 17 årig var jeg meget bevidst om, at jeg skulle have et job, der var min hobby, hvor jeg selv var min egen boss. Men dengang vidste jeg ikke, at det skulle ende med det, jeg sidder med i dag. Vejen dertil har aldrig været skrevet ned, og hvis du sagde til mig for 4 år siden, at MK ville blive så stort som det er i dag, så ville jeg ikke have troet på det. Det er først de sidste 2 år, jeg er blevet meget bevidst om, hvad jeg virkelig vil opnå af store mål. Jeg har altid haft mål med både privatliv, job og træning. Det gør jeg en dyd ud af at sætte hver måned. På den måde sikrer jeg, at jeg bliver ved med at lære og rykke mig selv og ikke gå i stå.

YNDLINGSFAG PÅ DIN UDDANNELSE
Gymnasiet: idræt og biologi. På Universitet var der så mange gode fag, at jeg ikke kan vælge. Når du studerer idræt, har du alt fra svømning til atletik, håndbold, spring, badminton, kajak, ernæringslære, anatomi osv. Jeg elskede det meste…..lige bortset fra friluftsliv. Det primitive liv med at bo i et telt når det pisse ned og gøre måltidet så besværligt som muligt, kan jeg ikke se fidusen i. Jeg elsker friluftslivet…..hvis det foregår på deluxe måden hvor der altid er sol og igen regn, men det er som om den sjældent findes i DK :)

DIN FØRSTE SKOLETASKE
Den var pink, mener jeg. Det kan jeg faktisk ikke huske. Jeg har nok arvet min storesøsters. Noget jeg synes var mega snyd – at hun altid fik det nye, og jeg skulle arve af hende. Ja – belastende materialistisk lillesøster :)

VÆRSTE EKSAMEN
Min fransk eksamen på gymnasiet. Jeg havde den samme fransk underviser, som min storesøster havde haft, og han gav de samme opgaver til mig, som hun fik. Med andre ord – jeg skrev alle hendes opgaver af og kunne ikke et eneste fransk ord. Læreren var en af de lærer, man aldrig ville ønske man mødte i en mørk skov, for han var sådan lidt angstprovokerende og hård. Da jeg var til mundtlig eksamen blev jeg rent udsagt slagtet. Men jeg bestod, hurra!

BEDSTE AFTENSMADSMÅLTID PÅ SU-BUDGET
2 store håndfuld frostgrøntsager på panden med 2 æg slået ud deri, lidt gedeost og salt.

BESKRIV DIT JOB
Oh shit – det bliver et langt svar Jeg er i dag den kreative direktør i MK og brandet udadtil. Min overordnede opgave er at få nye idéer, sætte dem i gang og uddele dem til andre i teamet, som tager over. Men nogle ting kan bare ikke deles ud. Jeg skriver alle mine blogs selv, men har Line fra mit team jeg arbejder tæt sammen med og hjælper mig med opsætning og laver alle SoMe opdateringer, holder foredrag, er ude på alle vores MK bootcamps og sige hej til opstart. Derudover udvikler jeg 400-500 opskrifter på et år, skriver bøger og e-bøger, laver tv, kører sundhedsforløb for virksomheder, designer MK produkter, stiller op til presse og så har vi gang i et nyt stort food projekt som pt tager meget af min tid. Jeg kører nogle få personlige træninger, og så holder jeg virelig mange møder. Derudover har jeg mine 23 ansatte, som jeg også skal være der for og holde styr på. De har en del krudt i rumpetten, så jeg skal stå tidlig op for at følge med dem J. Når det så er sagt, så arbejder jeg pt på at arbejde mindre og ændre på min arbejdsstruktur, og det kommer til at ske.

HVORDAN KOBLER DU AF
Jeg træner 6-7 gange om ugen. Det er ren afkobling for mig. Derudover mediterer jeg 10 min hver dag. Det er den bedste start på morgenen for mig. Jeg føler min hjerne bliver vasket ren, og jeg kan tænke bedre. Jeg sætter min mobil på flymode 60 min hver dag i, hvor ingen kan få fat i mig, og hvor jeg enten glor ud i luften eller hopper i min infrarøde sauna. Det er nyt at gøre for mig at slukke mobilen helt, men det giver mig enormt meget at få ro eftersom jeg performer meget på jobbet og jeg er meget på mail og SoMe.

Og så fylder det mig med energi at se mine veninder og møde nye mennesker. I en lang periode så jeg få mennesker, fordi jeg arbejdede så meget. Det gjorde intet godt for mig. Jeg har fundet ud af, hvor meget det betyder for mig at se gode mennesker, lære nye mennesker at kende og drikke mig fuld nogle gange.

BESKRIV DIN MORGENRUTINE
Jeg elsker at komme tidligt op og i gang. Jeg står typisk op kl 6.00, kører en tørbørstning på huden og renser ansigtet og drikker et stort glas vand og en stærk kop sort kaffe. Derefter tager jeg til træning, og efter træning mediterer jeg i 10 min. Efter meditation spiser jeg morgenmad. Det er ofte en smoothie, omelet eller en smoothiebowl og drikker kaffe eller en matcha the og tager mine vitaminpiller. Og derefter kan dagen bare komme an. Nå jo – jeg går også i bad :)

HVAD KØBER DU ALTID, NÅR DU ER UDE AT REJSE
Jeg er et KÆMPE madøre og skal smage mig gennem mine rejser. Så en af de ting jeg ofte rammer, er det lokale supermarked for at se, hvad de har af sjove ingredienser på hylderne og køber det, vi ikke har i DK. Derudover har jeg altid lavet research på gode spisesteder og hyggelige caféer.

DET BEDSTE OG VÆRSTE VED DIN BRANCHE
Jeg er i sundhedsbranchen, men er også iværksætter med stort I. Men hvis jeg ser på sundhedsbranchen, så er det bedste, at vi alle som er i min branche brænder for det samme – at gøre danskerne sundere, og det er en vigtig ting.
Det værste ved at være iværksætter er, at det kan være enormt ensomt til tider, men det ved jeg er en del af gamet og er blevet meget bedre til at tackle. I sundhedsbranchen er det værste, at jeg nogle måneder kører virkelig mange kilometer og bor i min bil pga. foredrag og bootcamps.

BEDSTE TIP TIL JOBSAMTALEN
Giv et godt fast håndtryk når du siger hej. Jeg har lavet en del jobsamtaler, og når en person kommer til samtale og giver et slasket håndtryk, så har de allerede tabt lidt i point. Dernæst sørg for at have researchet godt på den virksomhed du søger ind hos. Og kom til tiden – det er en virkelig dårlig start at komme for sent.

HVORNÅR FØLER DU DIG MEST KREATIV
Når jeg er ude at rejse og får et break fra hverdagen.

HVAD ER DET MEST NØRDEDE VED DIG
Jeg er en sundhedsnørd og er typen, der kan blive lykkelig over at få en ny slags pulver til min smoothies. Men jeg er nok også en iværksætter nørd. Jeg har en meget kreativ og effektiv hjerne, som kan arbejde i et hurtigt tempo, og jeg kan hurtig sætte ting i gang og få dem udført, hvis jeg er motiveret. Det har jeg fundet ud af er ret unikt.

NOTESBOG ELLER NOTER PÅ IPHONE
Begge. Noter på iphone til hverdagsting jeg skal huske. Notesbog til mine ugentlige og månedlig mål.

TRE KVINDER, DU BEUNDRER
Solvej Lee – min mentor. Hun har lært mig så enormt meget de sidste 2 år, og jeg er hende dybt taknemmelig for al den tid, hun bruger på at lære mig noget nyt hver dag.
Min mormor. Det lyder total kliché-agtigt at sige mormor eller mor, men min mormor er snart 90 år og bor stadig på hendes gård og er den sejeste kvinde, jeg kender. Hun har røget 30 smøger hver dag, siden hun var 14 år og bliver derfor kaldet Smøgdronningen. Det er dog ikke derfor, jeg synes hun er sej – det vil være pænt meget forkert signal at sende som sundhedsperson J. Hun fik konstateret sukkersyge for 4 år siden og droppede alt sukker fra day one og har ikke rørt slik eller sukkerholdige kager siden. Hun fik en kæmpe forbrænding på foden for 2 år siden, og jeg sendte en masse aloe vera drik, proteinpulver og kosttilskud til hende, så hun hurtig kunne komme på benene igen. Hun helede på rekordtid og indtog alt, jeg sendte uden at rynke på næsen. Og når jeg er besøg, spiser hun glædeligt mine mærkelig smoothie bowls og glutenfrie retter, selvom det er meget mærkelig mad for en nordjysk bondemandskone. Hun sagde for 3 måneder siden, at hun aldrig har haft det bedre. Hun er min inspiration, og jeg kunne skrive side op og ned om hende.
Beyoncé. Endnu en kliché, men altså hun er fandme SEJ! Total iværksætter og har været det fra en meget ung alder, lækker krop der har former, og som ikke ser total udsultet ud. Og så kommer hun med nogle gode og vigtige politiske brøl.
Derudover er der et hav af andre folk jeg beundrer. Det er så vigtigt at lade os inspirere (som beundring vel egentlig er?) af andre. Det er den måde, vi lærer på og finder ud af, hvad vi gerne vil opnå, for at vi er glade og har det godt.

(Visited 4,553 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like